Előadói kategóriák

Művészet:
Színész
Sport:
Box Fitness Motorversenyző Thai box Labdarúgó K1 Autóversenyző
Tanácsadás:
Szexuálpszichológus Életmód tanácsadó
Ének:
Férfi énekes Női énekes Együttes Rapper
Tánc:
Rúdtáncos Légtornász Kötéltáncos
Online sztárok:
Youtube sztár Facebook sztár Instagram sztár Twitter sztár Blogger
Celeb:
Playmate Valóságshow szereplő Életművész Tehetségkutató résztvevő Műsorvezető DJ Modell
Humor:
Stand-up előadó Humorista

Show kategóriák

Énekes show Jelmezes show Marketing videó Megzenésített vers Szöveges show Táncos show Zenés show Zenés stand-up show

Keresési beállítások:

Picture

Már Zdroba Patrik is elérhető a GiftShow előadói között!

2021. Mar 25.
Picture

L.L. Junior HERCEGgel és zenész barátaival tartotta meg az év sztár-babazsúrját

2021. Jan 24.

Herceg Dávidnak decemberben született meg a kisfia, Noah, és máris belecsöppentek egy igazi "sztár-babazsúrba"! A különleges házibulit szintén a GIFTSHOW egyik sztárja, L.L Junior szervezte, akinek tavaly szeptemberben jött világra kislánya, Lili.

A fotón csak úgy hemzsegnek a tündéri kisbabák és zenész szülők: HERCEG és Junior mellett olyan hírességek, mint Radics Gigi vagy DR BRS és újdonsült családjuk!

Fotó: HERCEG facebook oldala

Picture

Köböl Anita vallomása 2020-ról

2021. Jan 18.

A blogger újdonsült édesanyaként is kirobbanó formában van, és most megosztotta velünk, mit élt át 2020-ban a COVID évében" és nem mellesleg kislánya születésének évében:

"2020. Az év, ami mindent megváltoztatott. A kapcsolatainkat, az értékrendünket, de leginkább engem. Én furcsa mód köszönettel tartozom, legfőképpen a kislányomért, aki itt van velem és minden egyes nappal egyre boldogabbá tesz. Bármily nehéz is lehetett volna ez az év, nekem mégis az eddigi talán legboldogabb!!! Az év eleje borzasztó nehezen indult, hiszen éppen 12 hónappal ezelőtt tudtam meg, hogy ez a csodálatos kicsi lány engem választott anyukájának. ...közben a nyakunkba szakadt egy vírus, ami újabb kihívások elé állított. Megszűntek a rendezvények, sportesemények, amivel munkám egy jelentős részét elveszítettem. De tudjátok mit!? Nem panaszkodtam egy percig se. Még ebben is képes voltam megtalálni a jót: ha most a korábbihoz hasonlóan hajtanám magam, kergetném a munkát, a megbízatásokat, akkor nem tudnék annyi időt és figyelmet szentelni a kislányomra, mint így tudok. Ezért is hálás vagyok.Hisz' vele lehetek, mellette vagyok nap mint, nem kergetem az eseményeket, nincs rajtam őrült presszió, hogy ott kell lennem, jelen kell lennem, különben nem is létezem. Ennek a súlyát levette a vállamról ez az év és Léna tudni fogja, hogy ki az anyukája, aki játszik vele, gügyörészik neki, hozzá bújik és nem egy idegen néni hallja majd először tőle, hogy 'anya'. Nem egy kiborult, zaklatott nőt lát maga mellett, csak egy nőt, aki 2020-ért örökké hálás lesz".

Fotó: Köböl Anita Facebook oldala

Picture

Hatalmas fordulatot vett Hódi Pamela élete!

2021. Jan 18.

Párjával, Tóth Bencével - egy kisebb szünet után - úgy döntöttek, nemhogy újrakezdik, de össze is házasodnak!Ráadásul nemrég kiderült, hogy Pamela már közös gyermeküket hordja a szíve alatt...

"Itt még Mi sem tudtuk, hogy kisfiút, vagy kislányt hordok-e a szívem alatt!"

Pamela egy rövid kis felvéételt is megosztott az esküvőjük legszebb pillanatairól és elárulta:


"A videóból kiderül majd, hogy fiú vagy lány, aki a pocakomban lakik!"

Fotó: Hódi Pamela - hivatalos oldal Facebook/Hot magazin

Picture

Zámbó Krisztián új videóklippel jelentkezett

2020. Jul 22.

Zámbó Jimmy fia igazi retró világban tűnt fel új videóklipjében...és ez nem véletlen, hiszen a dal címe: Retró! A klipben - ahogy már megszokhattuk - ismét felfedezhetjük Zsuzsit, Krisztián szerelmét is, aki állandó szereplője videóinak.

Az énekes rengeteg dicséretet kapott a rajongóitól, a YouTube-on már több, mint 50.000-ren nézték meg a dalt.

Picture

Cinthya Dictator olyan előadók bőrébe bújt, akik "nem szépkednek"

2020. Jul 12.
A fotóművész a legutóbbi, természetes selfie-je után, most erőteljes sminkben jelentkezett, külsőleg teljesenátlényegült... hírességek bőrébe bújt, akik valamilyen módon hatotta rá, és nem "tipikus szépségek"!Korábban is készített olyan fotósorozatot, ahol a személyiségét formáló idolokat jelenítette meg erős sminkjével, frizurájával. Ez a sorozat ismét nagyon hatásosra sikerült és persze újabb mondanivalója van:
 
"Az Instagram és a szépítő filterek hatása a mai tizenévesek kontra, amikor én voltam tinédzser. Mivel a konvencionális értelemben nem számítottam soha szépnek, ezért próbáltam olyan idolokat választani, akik tartalmasak, ugyanakkor karakteresek. Olyan előadók, performance művészek, akik nem szèpkednek"
 
 
Picture

Ha akarná, se tudná titkolni terhességét Kollányi Zsuzsi

2020. Jun 28.

Kollányi Zsuzsi látványosan gömbölyödő pocakja nem jelent akadályt az aktív zenélésben! A karantén miatt kissé eltolták a nagy bejelentést, az énekesnő ugyanis már 6 hónapos kismama! Ikrei után ismét fiút hord a szíve alatt, akinek érkezését már jóval korábban megérezte. Az énekesnő a születendő baba nevét is elárulta: a kis Bogdánnal már szorgosan dolgozik. Legutóbb még a Balatonon léptek fel, aztán pedig egy bulizókkal teli budapesti koncerthajón. A fiatal, partizó közönség előtt úgy érezte magát terhesen, "mint egy ufo... meg kicsikét talán túlkorosnak is. Lehet kiöregedtem a partyzásból? Vagy csak a terhességi hormon teszi? Mindenesetre tudtam nevetni magamon, és azt hiszem, ez a lényeg." - vallotta be Zsuzsi.

Picture

Szakmájában nem találja a helyét, mégis boldog a hétköznapokban

2020. Jun 25.

Cinthya Dictator elgondolkodtató vallomást tett közzé a közösségi oldalán. A 30 éves fotóművész a maga őszinte stílusával mondta ki "lecsupaszított" igazságát... és ehhez természetesen egy "lecsupaszított", természetes, smink nélküli arc társult a képein:

"Az elmúlt időszakban nem posztoltam. De már a nem posztolásom előtt sem tudtam, hogy mi értelme van bármit is kitenni. 

Kitegyek egy képet, hogy ma milyen "jól nézek ki” (szerintem). Visszajelzés függőség, hogy az önbizalmam egy kis doppingot kapjon annak függvényében, hányan értékeltek.
Mindehhez a magamutogatáshoz fűzzek hozzà valami olyan gondolatot, amit alapvetően lényeginek tartok. Ugyanakkor a buta arckifejezésem a selfien kinevetteti saját magamat és a probléma felvetésem csak egy nevetséges okoskodásba torkollik. Picit elakadtam, hogy az instagramot mire is kellene használnom.
Szakmámat tekintve képalkotóként ebben a hatalmas képszennyezésben ego harcban és megfelelési kényszerben már rég nem találom a helyem.

Mindezek ellenére boldog vagyok a hétköznapjaimban. Jelenleg a legnagyobb feladatom 30 évesnek lenni. Tanulok minden nap egyre jobb párjává válni a szerelmememnek, jobb barátjává válni a barátaimnak és jobb gyerekévé a szüleimnek... gyakorlatban felnőni, felelősséget vállalni és autentikusnak maradni önmagammal. #30"

Picture

Az élő varázsban hiszek, nem hiszek az online-ban!

2020. Jun 18.

Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója elárulta, miért nem hisz az online színházban, a digitális előadásokban...A karatén időszak után szerinte még minőségibb színházzal fognak előrukkolni, hiszen a színészek és a közönség, az egész világ ki van éhezve a kultúrára...Az élő előadásoknak pedig varázsa van!

Picture

Ez nem átverés, Weisz Viktor élőben koncertezik!

2020. Jun 11.

Weisz Viktor a Facebook "karantén-koncertek" után végre élőre vált! Június végén már személyesen is találkozhatnak vele a rajongók Sóstón! Az énekes egyáltalán nem viccel, közösségi oldalán tette a nagy bejelentést:

"Héé, Te Ott!!!!! Igen, Te ott, aki épp most engem nézel! Csak annyit szeretnék mondani, hogy június 27-én 21:00 órától Várlak a Piazzában Sóstón! Igen, jól hallod, ez nem átverés június 27. 21:00 óra! Indul a 18. Évem Veled együtt, a Pusztatorony téren Sóstón!"


A GiftShow sztárelőadójától most személyre szóló zenés videót is rendelhetsz, még a koncertet sem kell kivárnod!

Picture

Turák László a virtuális autóversenyzés világába csöppent

2020. Jun 04.

A koronavírus-járvány sajnos az autósportra is komoly hatással van, ezért indították el a szervezők valódi versenyzőkkel a SimRace 2 Real szimulátorbajnokságot. A gyorsasági autósport hazai képviselői Gran Turismo Sportban mutathatták meg, hogy mit tudnak a virtuális versenytérben. A SimRace 2 Real 4. fordulójának hivatalos végeredménye formulaautó kategóriában:

  1. Rónai Tamás/ Gender Racing Team
  2. Kovács Ádám / Mogul Racing Team Hungary
  3. Turák László / Mogul Racing Team Hungary

Gratulálunk a bronzéremért a GiftShow sztárjának, Turák Lászlónak!

Picture

MC Hawer és volt barátnője újra együtt

2020. May 25.

MC Hawer és 33 évvel fiatalabb szerelme, Fanni ismét esélyt adott egymásnak! A www.giftshow.hu is beszámolt róla tavaly nyáron, hogy a zenész és párja szakítottak ...de most úgy tűnik, újra megpróbálják együtt! Koczka Géza és gyönyörű párja a korlátozások enyhítésekor végre kirándulhatott egyet Szentendrére.

Picture

Orosz Gyuri újraházasodik?

2020. May 25.

Mire nem jó a karantén! Orosz Gyuri, a Giftshow stand up sztárja újra megkérte szerelme kezét! Persze most gyűrű nélkül, hazai környezetben...

"Csajommal a karanténban minden szép emlékünket eljátsszuk. Ez ad erőt. Ma megint megkértem a kezét. Két éve már megtörtént az Atlanti-óceán fölött, ma meg Duna felett megismételtük. Új gyűrűt nem kapott. Holnap eljátsszuk az első randit..."

Picture

Mr. Vasovski a karantén előtti időkről nosztalgiázik

2020. May 25.

Mr. Vasovski, a GiftShow sztárelőadója egy különleges élményt osztott meg a még "karanténmentes, tömegrendezvényes, régi szép februári időkből"... Tényleg elképesztő lehetett a látvány és a hangulat az Arénában!

Így emlékezett vissza a DJ a különleges fellépésre:

"A SuperEnduro GP of Hungary vendégei voltunk még februárban. Eszméletlen show volt az Arénában, érdekes élmény volt ilyen körülmények közt zenélni."

Picture

L.L. Junioréknál kistesó érkezik

2020. May 25.

Junior óriási örömhírt jelentett be a karantén időszak elején! Párjával, Kingával első közös gyermeküket várják! Ez igazi áldás számukra, főként kisfia tavalyi tragikus balesete után. Junior szerint nincsenek véletlenek...

„Tavaly, a tragédia előtt pár héttel döntöttük el, hogy szeretnénk közös gyermeket. Azt mondják, hogy egy gyermek elvesztése után vagy nagyon felerősödik a szülőben az, hogy újra gyermeke legyen, vagy még távolabb löki magától a gondolatot. Laciban is erősödött ez a vágy, és bár tervezett baba volt a pici, mivel szerettünk volna gyermeket, az igaz, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar meg is érkezik” - számoltbe az örömteli hírről Kinga a Blikknek, aki a járvány idején különösen figyel magára. 

A rapper a nagy bejelentése mellett mindenkit arra buzdít, hogy maradjon otthon karanténban, és akadályozzuk meg együtt a koronavírus további terjedését!

Picture

Berki Krisztián a nyaralást lapátolásra váltotta!

2020. May 25.

Berki nemrég tért haza feleségével, Mazsival a tengerentúlról. Úgy tűnik, megelégelte Miamit, és rögtön bele is vetette magát a munkába! A "munkaruhája" pedig fenomenális! Ezt a rózsaszín szettet valószínűleg még a lánya, Nati is megirigyelné!

"Alig, hogy haza értem... máris befogtak melózni... így bocsánat de csak sötétedés után tudok jelentkezni újra!"

 

Picture

Kollányi Zsuzsi egy hatalmas földkupac előtt szelfizett

2020. Feb 03.

Egy óriási földdel terített, különleges helyszínen pózolt az énekesnő.

Lehet, hogy néhány rajongójára rá is ijesztett, mert a képhez az alábbiakat írta:

„Ez itt mögöttem a Papp László Sportaréna! Igen, jól látjátok, ez föld. Őrület így látni ezt az impozáns helyet.”

Mielőtt azt hittük volna, hogy földig rombolták a stadiont, fény derült a turpisságra:

Szombaton rendezték a SuperEnduro GP „motorshow” magyarországi fordulóját az Arénában a világ legjobb teremendurósaival.

Erre az eseményre készült Zsuzsi is:  „Végre bakancsot vehetek a csinirucihoz a homokbucka színpadomra!”

 

Fotó: Kollányi Zsuzsi hivatalos Facebook oldala

Picture

Száz családnak adományozott Oláh Gergő

2020. Feb 03.

Az énekes ismét egy nemes ügy "nagykövete" lett: januárban pénz- és élelmiszer adományokkal segített közel 100 rászorulónak. Gergő nem felejtette el, hogy egykor ő és a családja is komoly anyagi gondokkal küzdött… az ünnepek elteltével is gondolt szegény sorsú embertársaira.

Felesége is támogatta őt a jótékonykodásban: „Amikor Nikivel kitaláltuk, hogy január első napjaira adjunk és gyűjtsünk, …azt mondtuk, ha legalább 10-15 családnak könnyebbé teszünk pár napot, akkor elértük a célunkat!”

Gergőék sem gondolták volna, de végül 100 családnak tudtak segíteni! Videót is készítettek, melyben bemutatták, hová kerültek az adományok!

„Nem oldottuk meg az életüket, de pár napot könnyebbé tettünk és örömöt okoztunk sok családnak, és az adományok mellett az Örömhírt is bevittük minden házba!…ez nektek köszönhető, akiknek a szíve megindult erre a felhívásra és segített, utalt vagy élelmiszert adott!” - köszönte meg a követőinek, az adományozókak.

Jövőre folytatják a januári adományozást. Sőt, mostantól ezt minden évben megteszik, hogy még több településen, még több családnak segíthessenek.

Példaértékű az a kezdeményezés, amit az X-faktor egykori győztese tesz a nehéz sorsú emberekért.

Fotó/képkivágás: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Cinthya Dictatort egészen Amerikáig repítette szerelme

2019. Nov 13.

A fotóművész korábban már elárulta, hogy az egy éves évfordulójukat New Yorkban fogják megünnepelni. Molnár Tamás tényleg tartotta a szavát, így párja egyik legnagyobb álmát váltotta valóra…Cinthya ugyanis még sosem járt Amerikában. A frissen megosztott New yorki fotóján csak úgy sugárzik a boldogságtól a Jetlag énekese mellett:

„Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire boldog vagyok, hogy te vagy mellettem @tamasmolnar"

 

Cinthya mostanában biztosan nem unatkozik! A Konyhafőnök VIP tegnap esti adásában is láthattuk, ahol hatalmas derültséget váltott ki a csapatból: kiderült, hogy a piactéren a tészta receptjét olvasgatta a bolti száraztészta csomagolásán, de a lasagnejét végül megdicsérte a zsűri.

Fotó: Cinthya Dictator Facebook oldala

 

Picture

Majka és Curtis kibékültek, már holnap együtt lépnek színpadra!

2019. Nov 02.

A népszerű rapperek több mint 1 év kihagyás után közösen folytatják, a Sztárban Sztár leszek! című műsorban vasárnap újra együtt láthatjuk őket zenélni.

A rapduó szakmai és - igazán jó baráti - kapcsolata a tavalyi SZIN-es fellépést követően szakadt meg Curtis drogproblémái miatt. A „szakításnak” óriási visszhangja volt, hiszen a magyar zenei élet egyik legsikeresebb rapduója bomlott fel ekkor.

Majka és Curtis viszont múlt héten nagy hírt jelentettek be Facebook oldalukon:

„A dolgok változnak. Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk. Fontosnak érezzük, hogy a rajongók ne érezzék úgy, hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy “újraegyütt” eseményt hozunk létre, amiből biztos nagyon jól profitálnánk, hanem a már meglévő és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad.
Tsok mindenkinek!
Majka és Curtis”

A tévés szereplés után MAJKA & CURTIS és a 100 Tagú Cigányzenekar különleges formációjában állnak össze. A turné állomásait Curtis is megosztotta, sőt, most friss képek kerültek ki a jó hangulatú próbákról.

 

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Mr. Vasovski majdnem felborult egy egyiptomai rendőrautóval

2019. Oct 06.

A DJ imádja a piramisok földjét, olyannyira, hogy márciusi utazását követően most is ott keres kalandokat. Sikerrel… Az egyiptomi felfedező túra első napján olyan extrém rendőrségi rodeós élményt szerzett, amit valószínűleg sosem fog elfelejteni!

Íme az élménybeszámolója:

„Indiana Jonest megszégyenítő módon kutatom az ősi helyeket és sikerült rátalálnom egy olyanra, ahova mindenféle külön engedélyek kellenek, amiket nem volt túl egyszerű beszerezni. Egy kis busszal indultunk neki az útnak Faiyum szívébe. Kaptunk külön rendőri kíséretet is, mert ez a terület már a helyi terroristák “székhelye”. Egy hosszabb utazás után kanyarodtunk rá a Qasr Saghahoz vezető útra, ahol szembesültünk azzal, hogy konkrétan méteres magasságokban lepte el az utat a homok kilométereken keresztül. Két opciónk maradt, hála a segítőkész guidenak és rendőröknek: vagy visszafordulunk és bukjuk a napunkat, majd másnapra bérlünk jeepet, vagy beülünk a rendőrök mellé akik olyan jó fejek, hogy megmentik a napunkat és egy kis baksisért elvisznek minket egy sivatagi rodeózással egybekötve. Nem volt kérdés mi mellett döntöttünk... Óriási formák voltak, úgy örültek nekünk, mint senkinek. Mondjuk leginkább a két gyönyörű hölgy miatt voltak lelkesek, akik velünk utaztak. Kicsit olyanok voltak, mint a gyerekek és imádtak mindent megmutatni. Villogtak, szirénáztak és igen nagy sebességgel hajtottak bele a homokbuckákba. Utóbbinál meg is történt a baj... Nem sok minden riaszt meg, de amikor egy hajszálon múlt, hogy ne boruljon az oldalára az autó a homokban, mert sikerült 80-nal belerongyolni egy igen meredek buckába, na az kemény volt!"

Szerencsére nem történt komolyabb baj és ki tudtak szabadulni a homoktengerből, de a mellette ülő rendőrök arckifejezése tényleg aggodalomra adott okot…

Fotó: Mr. Vasovski hivatalos Facebook oldala

 

Picture

Curtis egyedi könyvecskével lepte meg feleségét

2019. Sep 28.

„Sose gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfibe”! - vall a rapper a NőComment! holnapi adásában...de rossz az, aki rosszra gondol, mivel itt nemrég született kisfiáról beszél!

Curtis feleségével, Krisztikével boldog házasságban él, aki épp a napokban ünnepelte a szülinapját.
A jeles alkalomból egy teljesen személyre szóló könyvvel köszöntötte: „Számomra a világ legjobb érzése az, ha őt és most már természetesen a fiamat boldognak látom. Azt hiszem ezzel a kis ajándékkal sikerült neki örömet szereznem.”
Curtis a könyv minden egyes lapját maga állította össze, amiben kifejezte kedvesének érzéseit.

Személyre szóló ajándékot te is kaphatsz a rappertől, csak kattints az előadói oldalára!

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Eljegyezték Hódi Pamelát

2019. Sep 08.

A lánykérés nem szokványos helyen és módon történt: Tóth Bence igazán romantikus, esti helyszínt választott ausztriai kirándulásuk alkalmával: rózsaszirmokkal és gyertyákkal kirakott szív közepén térdelve kérte meg Pamela kezét, aki természetesen IGEN-t mondott.

A modell sztáranyuka és a focista tavaly jöttek össze, szerelmük pedig úgy tűnik, ezzel a lépéssel beteljesedett, hamarosan jöhet az esküvő!

Pamelát néhány napja még az Ázsia Expressz műsorában láthattuk, de egy ideje itthon van szerelmével, hiszen a műsort nem most forgatták Srí Lankán/Indiában.

A jegyespár korábban nem szerette volna kiteregetni magánéletét, de a közösségi oldalaikon ennek ellenére megosztottak egy-egy szerelmes fotót. Pamela a romantikus lánykérés pillanatképe után tegnap már közelebbről is megmutatta eljegyzési gyűrűjét, az arcáról pedig sugárzik a boldogság.

 

Fotó: Hódi Pamela hivatalos Facebook oldala

Picture

Fehér Dániel mentalista, azaz Mr. White életmóddal kapcsolatos blogot indított!

2019. Aug 29.

Azt is elárulja, hogyan szabadult meg több mint 30 kg-tól!

Nagyon fontos számára a ketogén életmód, hiszen rengetegett segített neki.
Most, hogy másoknak is segítsen, elindította a ketogén életmóddal kapcsolatos blogját a Facebookon.

"Mivel nem vagyok sem orvos, sem szakember, ezért csak az elmúlt 4 év és több mint 30 kg mínusz tapasztalatát, ötleteket, recepteket szeretném megosztani... Hogy megismerhessétek a történetemet, és motivációt kaphassatok. Kövessétek bátran!"

Fotó: Fehér Dániel- Mr. White, a mentalista Facebook oldala

Ha motiváló videót küldenél szerettednek, barátodnak a témában, vagy egyszerűen csak meglepnéd egy mutatvánnyal, keresd Mr. White-ot!

Picture

MC Hawer szakított párjával! Ezzel beismerte, 33 év korkülönbség mégis sok egy párkapcsolatban

2019. Aug 22.

A mulatós zenész közös családot is tervezett fiatal barátnőjével, Fannival, de pár napja mégis szakítottak közel 1 év együttlét után.

Az 53 éves MC Hawer tavaly jött össze a nála 33 évvel fiatalabb lánnyal. Már eljegyzés is volt, és a közös fotók alapján úgy tűnt, hogy valóban nagyon jól működik a kapcsolatuk.

Koczka Géza most szomorú posztban tette közzé, hogy a párkapcsolatnak vége, főként a nagy korkülönbség által okozott problémák miatt:

„Hát ennyi. Szomorúan jelentem be, hogy 11 hónapnyi együtt élés után a mai naptól újra egyedülálló lettem és az is maradok. Fannival lángoló szerelem volt, mindig mosolyogva fogok rá visszaemlékezni. Néhány hónapig boldoggá tette életemet. Szeretném leszögezni, hogy NEM harmadik fél miatt lett vége, hanem pusztán generációs meg nem értés miatt. Túl sok valóban a 33 év. Mi férfiak ebben a korban szeretnénk még elhinni, hogy lépést tudunk tartani, vagy esetleg egy gondtalan életszínvonallal kompenzálni idős korunkat. Bizonyos ideig sikerül is, de aztán feladjuk a harcot. Mert ebben a korban már nem akarunk vitázni, nehezebb kompromisszumot kötni és vágyunk a nyugalomra, békességre. Csupán ennyi. Nem szeretném, ha Fannit esetleg bántások érnék emiatt. A sajtót is kérem, legyen kíméletes. Az ügyben nem kívánok nyilatkozni. Ja és nem haltam meg és nem estem vissza az alkoholizmusba sem. Üdv mindenkinek, egy újabb élet reményében".

Fotó: MC Hawer Facebook oldala

Picture

A humor bajnoka az IQ bajnoka is? Orosz Gyuri bekerült a legintelligensebb magyarok közé!

2019. Aug 19.

 

Az ismert stand upos jobb eredményt ért el a Mensa-teszten, mint az emberek 99 százaléka, 135 fölötti az IQ-ja!

Gyuri eredetileg matematikusnak készült, korábban is kiválóan teljesített különböző intelligencia teszteken.  Egy privát fellépésen vett részt a Mensa HungarIQa szervezeténél, így alakult, hogy meg is mérettette magát a nemzetközi Mensa-teszten. A Mensa a legmagasabb intelligenciájú emberek nemzetközi klubja, mintegy 140 ezer taggal szerte a világon, akiknek 2%-a Magyarországon él. Orosz Gyuri kiemelkedő tesztjével most bekerült a magyar mensások közé!

A Showder Klub népszerű fellépője szerint magas IQ-jának titka, hogy az agya nem tárol felesleges információkat, viszont, ha érdekli valami, azt azonnal megjegyzi.

 „Minden poén egy logikai feladvány... és minél bonyolultabb egy logikai feladvány, annál jobban nevet rajta a közönség.” A Showder Klubos humoristával hosszabb interjú is készült a Fókuszban, miután kiderült, a humor bajnoka egyben IQ bajnok is!

Orosz Gyuritól személyre szabott poénos videót (vagy ütős logikai feladványt??

Picture

Cseke Katinka lánya már 18 éves!

2019. Aug 11.

A színésznő gyermeke a héten ünnepelte szülinapját, immáron hivatalosan is nagykorú.

A közös New York-i utazásuk talán már a színésznő szülinapi ajándéka volt? Pontosan nem tudhatjuk, de az biztos, hogy ezzel valóra vált egy régi álmuk!

Katinka szívhez szóló üzenetet küldött kis-nagylányának:

„…18 éves lett a lányom!
Reggel rámkacsintott: -Na végre, bemehetek olyan szórakozóhelyekre, ahová eddig nem engedtek be!
-Igen kicsim nagykorú lettél, de nekem mindig is a kicsi babám maradsz.
20 év múlva is felhívlak ha hideg van, hogy felöltöztél-e rendesen és te ugyanazt fogod mondani, mint én az anyukámnak: -Anyaaa elmúltam 40 éves nem vagyok már gyerek!
De az Anyáknak mindig pici babák maradunk akikre vigyázni kell.
Boldog 18. születésnapot!”

 

Különleges szülinapi meglepetést küldenél szeretteidnek? Cseke Katinka segít megvalósítani, kérj tőle személyes videóüzenetet!

Fotó: Cseke Katinka hivatalos Facebook oldala

Picture

Szeptembertől indul Berki Krisztián saját műsora, az üBERKIrály!

2019. Aug 04.

A reality kendőzetlen őszinteséggel mutatja be az egyik legmegosztóbb magyar médiaceleb hétköznapjait. A műsorban bepillantást nyerhetünk a szókimondó, sokszor nyers stílusú Berki életébe, aki - tegyük hozzá – egyben büszke apuka és újdonsült, boldog férj Berki Renáta Mazsi és a kis Nati oldalán.

A volt labdarúgó műsora legalább olyan izgalmasnak ígérkezik, mint való élete, tele vicces, megdöbbentő és drámai helyzetekkel.  A valóságshow ráadásul végigkíséri Berki Krisztiánt a főpolgármesteri cím felé vezető úton is, amit a napokban erősített meg vizes ruhában, egy medencéből kisétálva!

Picture

Ennél sűrűbb már nem is lehetne Curtis nyári menetrendje

2019. Jul 26.

A népszerű rapper folyamatosan úton van, koncertezik, mióta kijött a méregtelenítő programként emlegetett elvonóról.

Pont 2 napja még a mezőtúri East Fest elnevezésű fesztiválon lépett fel, ahol óriási bulit csinált…ma este pedig már Sárospatakon áll színpadra a rajongók nagy örömére.

Aztán szombaton irány a Balaton, majd jöhet egy kis ráadás Szlovákiában, ugyanis a füredi Suncity party éjjelén még átutazik Királyfiakarcsára, hogy ott szórakoztassa a nagyközönséget.

Curtis csak röviden, tömören jelentkezett be a fontos dátumokkal:

„Heti menet:
Július 24-EASTFEST 0:30
Július 26-SÁROSPATAK 23:00
Július 27-BALATONFÜRED/SUNCITY 21:40
Július 27- KIRÁLYFIAKARCSA 1:00
OSSZÁTOK MEG KÉRLEK!”

 

Ha lemaradnál Curtis koncertjeiről: WWW.GIFTSHOW.HU

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Hódi Pamela babázós képe után most vadító külsejével bűvölte el rajongóit

2019. Jul 20.

A modell nemrég fotográfus barátjánál, Viviennél vendégeskedett párjával, aki egy idilli pillanatot is elkapott róluk a kis Glóriával. A fotós kislányával készült elbűvölő (és csalóka) kép láttán sokakban felmerült, hogy vajon Pameláéknál is úton van-e a baba… de egyelőre még csak összeköltöztek Bencével, hogy ezzel is erősítsék kapcsolatukat.  Ha eljön az ideje, akkor majd kertes házba szeretnének költözni szerelmével és Natival. Felvetődik a kérdés... Nagyobb ház, több gyermek?

„Bencével szeretnénk majd közös babát, de még két évet adok magunknak, míg ebbe belekezdünk"- nyilatkozta a Borsnak a dögös sztáranyuka.

Vivi fotósorozatából posztolt most egy szexi képet, amit ő maga is kissé merésznek tart: „Ez a fotó még márciusban készült, lehet kicsit merész, de szerintem ennyi még belefér!"

Fotó: Instagram/hodipamela_official  @vivienborziphotography

Picture

Varga Viktor új dala lehet az idei nyár nagy slágere!

2019. Jul 13.

A „Koccintós” Biga és DR BRS közreműködésével készült, most debütált a YouTube-on. A vidéki bulihimnusznak szánt nóta igazán szerethető, jó hangulatú, egyszerűen magyaros. Varga Viktort platóskocsin és szalmabálákon láthatjuk táncolni, de az sem elhanyagolható, hogy bicskával eszi a fagyit a videoklipben. Nem kizárt, hogy ez a szám lesz a magyarok legújabb kedvence!

„Megjelent a legújabb dalunk @drbrs @heinczbiga -val a @magneoton gondozásában! Keresd a YouTube -on: KOCCINTÓS címmel! Jó bulizást!!!” -írja Varga Viktor Instagram oldalán!

Akár rövidebb Koccintós-részletet is kérhetsz Viktortól! Csak kattints a  www.GiftShow.hu oldalára, és rendelj egyedi videóüzenetet az énekestől!

Fotó: Varga Viktor Instagram/YouTube

Picture

Jóni Máté is teljesítette a kupaklerúgós kihívást!

2019. Jul 11.

Terjed a legújabb netes őrület! Lassított felvételben pörgőrúgással lecsavarni egy palack kupakját… A kihívásban már több híresség részt vett, az első nevesebb a ketrecharcos Max Holloway volt, de Jason Statham, Conor McGregor  - és ha az extrém "hanggal lecsavarást" elfogadjuk – akkor Mariah Carey is sikerrel vette a kupak-akadályt!

 
Itthon is egyre népszerűbb a kihívás. A K1-es világbajnok, exatlonista Jóni Máté gyönyörűen teljesítette a feladatot, amiről egy lassított felvétel tanúskodik. Máté szerint nagyon könnyűnek néz ki a videókon, de egyáltalán nem az. Olyan, mint az Exatlon kanapén ülve: sokkal egyszerűbbnek tűnt, mint élesben!

Ő is többször próbálkozott, mire belejött, pedig profi kickbox versenyzőként használja is ezeket a mozdulatokat.

Máté nemcsak pörgőrúgásával motiválja az embereket. Rendszeresen járja az országot, kis falvakat, iskolai rendezvényeket, hogy népszerűsítse a gyerekek körében a sportolást, ösztönözze a legkisebbeket, hogy bajnokká válhassanak.

Kérj Jóni Mátétól motiváló üzenetet, lepd meg vele szeretteidet!

Fotó: TV2/Tények

Picture

DJ Lia csodaszép helyről, egzotikus külsővel jelentkezett

2019. Jul 08.

Úgy tűnik, a rengeteg munka mellett azért volt egy kis ideje pihenni, de nem kellett rá sokáig várni. Lia pénteken még bájos fotót posztolt magáról hajókázás közben, ma este viszont már Budapesten keveri a zenét sokak örömére.

„Friday mood ON! Hétfőn visszatérünk a pesti éjszakába és Imre Gulácsival zenélünk egy nagyot” – írta fotója mellé a világszerte keresett női lemezlovas és modell.

Szombaton a Lipstick Live Session idei második állomása következik, ahol a balatoni közönség bulizhat Kustánczi Lia zenéjére. Ráadásul ott lesz Burai is, akinek a dalai közelítenek a 100 milliós megtekintéshez a YouTube-on!

Te is DJ Lia rajongója vagy? Megtalálod a www.GiftShow.hu -n!

 

Fotó: DjLia Kustánczi Facebook oldala

Picture

Tenya Drakula várában készül a szerepére

2019. Jun 30.

Pintér Tibor a híres Drakula várba kirándult szerelmével Törcsvárra. A helyszín azért is fontos számára, mert a Nemzeti Lovasszínház korábban már sikerrel vitte színpadra az erdélyi vámpírgrófról szóló történetet. Augusztusban ismét láthatja a nagyközönség, ezúttal Mórahalmon.

 „Így biztos hitelesebben adom majd Drakula szerepét.” - Tenya ugyanis a gróf szerepét játssza lóháton, de párja, Ilyés Jenifer is feltűnik majd a darabban.

Személyre szabott videóüzenet rendelnél barátodnak, családtagodnak magától „Drakula gróftól”? Keresd Pintér Tibort a Giftshow-n!

Picture

MC Hawer szerelmével romantikázott a nyári melegben

2019. Jun 05.

A mulatós zenész és párja, Fanni már alig várta a napsütést és az esőmentes napokat. Kihasználták a 31 fokos jó időt, és gyorsan ki is ruccantak Budapest egyik legnépszerűbb helyére, a Városliget környékére. A Hősök terén és a Vajdahunyad váránál is fotózkodtak, sőt, még egy romantikus csónakázásra is időt szakítottak!

Kérj MC Hawertől egyedi videóüzenetet a www.GiftShow.hu -n keresztül!

Fotó: MC Hawer Facebook oldala

Picture

Köböl Anita elárulta, mitől ilyen sugárzó

2019. Jun 03.

Mostanában rengeteg bókot kap – főként hölgytársaitól, ami még inkább hízelgő -, sokan csillogó szemmel néznek rá, és megjegyzik, mennyire szép.

Amellett, hogy a műsorvezetőnek igazán jól esnek a dicsérő szavak, sokat gondolkodott azon is, hogy miért láthatja ezt rajta a külvilág, mi változott az elmúlt időszakban.

„Ma rájöttem, hogy valószínűleg a boldogság az oka mindennek. Az, hogy kiegyensúlyozott vagyok, nyugodt és békés. Még annak ellenére is, hogy most úgy érzem, a szakmai életem kicsit háttérbe szorult. Jött mellém valaki, aki nagyon tud támogatni, a tenyerén hordoz és olyan oldalamat hozza ki belőlem, amiről eddig nem is tudtam. Figyelünk egymásra és törődünk a másikkal, a szó legszorosabb értelmében szeretettel vagyunk egymás iránt. Rég volt részem ilyen szeretetben, amiért végtelenül hálás vagyok. Szóval, ha tehetitek, aranyozzátok be valakinek a napjait, aki számotokra is fontos. Egy mosollyal, gyengéd öleléssel, vagy csupán egy sugárzó tekintettel, de biztosan meghálálja nektek.

Anita ezzel a vallomással hálálta meg a névnapi köszöntéseket szeretteinek, ismerőseinek és ismeretlen követőinek is.

Most te is meglepheted barátodat, szerelmedet egy igazán egyedi, személyes videóüzenettel!

Fotó: Köböl Anita Instagram oldala

Picture

Berki Krisztián megosztotta velünk életfilozófiáját

2019. May 30.

„Nem az én dolgom, hogy mások mit mondanak vagy gondolnak rólam. Az vagyok, aki és azt csinálom, amit. Nem várok el semmit, és elfogadok mindent. És ez teszi igazán könnyűvé és egyszerűvé az életem..." olvashatjuk legfrissebb fotója mellett Anthony Hopkins idézetét.

Berki gyakran posztol napi üzeneteket, amiket saját fotóival tesz személyesebbé… Legutóbbin Mazsit ölelte egy panoráma ablakban, elképesztő magasságban… „Olyan vagyok mint a matek, nehéz megérteni és kevesen szeretik...” -Valószínűleg felesége, Berki Renáta is ott van ezen kevesek között! ;)

Kedveled a napi üzeneteket, bölcsességeket? Kérj Berkitől szerelmednek, barátodnak egyet személyre szabott videó formájában!

Fotó: Krisztián Berki #aberki Facebook oldala

Picture

Mr. Vasovski különleges koncertet adott csapatával Svájcban

2019. May 25.

Az ismert DJ a crossover műfaj legizgalmasabb párosítását vitte színpadra, ahol az elektronikus zenei stílusok a klasszikus hangzással találkoznak. Vasovski Norbit erősíti még ebben az extrém felállásban Herold Péter (szaxofon) és Ferenc Péter (hegedű), valamint két volt X-Faktoros, Péterffy Lili (ének) és Ya Ou Feng (ének, gitár).

A Vasovski Live-ra az utóbbi években egyre többen felfigyeltek, ott vannak a legnagyobb fesztiválokon és bulikban is.

Most éppen Svájcban, a Vasovski Symphonic bemutatóján…A srácok izgatottan várták az esti fellépést a gyönyörű Montreux Palotában, ami előtt gyorsan készítettek is egy közös fotót:

„Landoltunk Svájcban...kitartóan pózolunk Nektek a Montreux Palota előtt, hogy legyen mit postolni”

Mr. Vasovskit megtalálod a GiftShow-n, így akár személyre szabott videóüzenetet is kérhetsz tőle!

Fotó: Mr. Vasovski Facebook oldala

Picture

Horváth Cintia és Kemény Tamás esküvői főpróbát tartott

2019. May 23.

Persze csak képletesen, egy magazin kedvéért, mivel címlapfotózáson vettek részt! A pár a januári lánykérés óta gőzerővel szervezi az esküvőt, de nem hagyják ki az exkluzív felkéréseket sem. A modell divatfotózáson már korábban is kipróbálhatta magát a menyasszony szerepében. Most az Esküvő Classic készített róluk különleges képsorozatot.

A jegyespár imádta a közös munkát és a ruhákat! A fotózás nagyon jó hangulatba telt, élvezték az éles esküvő előtti „főpróbát”.

„Nagyon örülünk neki, hogy megkaptuk ezt a lehetőséget! Exkluzív interjút is adtunk, olvassatok el! Hozok még nektek képeket, most elhoztam az elsőt, ez az egyik nagy kedvencem!”

Rendelj Cincó GiftShow oldaláról egyedi jókívánságot barátodnak, rokonodnak! Akár esküvői ajándékként is!

Fotó: Horváth Cintia Instagram oldala

Picture

Turák László fantasztikus győzelmet aratott a Red Bull Ringen

2019. May 19.

Az autóversenyző Ausztriában, igazán izgalmas versenyen érte el ezt a szép sikert!

A hétvégi FIA CEZ nagyon népes volt a Formula kategória mezőnyét tekintve, a nevezési lista alapján összesen 40 autó indult 11 különböző nemzet színeiben. Turák László a Mogul Racing Team Hungary tagjaként már pénteken felmérte a terepet a különlegesnek számító osztrák pályán, Spielbergben. Mivel a Ring Felső-Stájerországban fekszik és három oldalról dombok veszik körbe, ezért a lejtőket természetes tribünöknek használják. Ez az elrendezés egyrészt nagyon jó rálátást ad az egész pályára, másrészt pedig exkluzív környezetet ad a versenyeknek. A pálya sok viszontagság után tündököl a mostani fényében, a Forma-1 ugyanis többször elköszönt már a helyszíntől. 2014 óta viszont újra rendszeres tartanak F1-es futamokat az osztrák helyszínen is.

Gratulálunk Turák Lászlónak a győzelemhez!

Fotó: Turák László Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő házassága nehézségeiről vallott

2019. May 16.

Elárulta, mit tesznek azért, hogy jól működjön a párkapcsolatuk.
Gergő és felesége sokszor nagyon elfoglaltak, de tudatosan próbálnak időt szakítani arra, hogy kilépjenek a hétköznapok körforgásából, és csak egymásra koncentráljanak. Mivel az énekes élete a pörgésről szól, néha mindennek le kell csendesednie: ez szükséges ahhoz, hogy a házasság nehéz időszakait is jól átvészeljék.

„Van, hogy azt érezzük Nikivel vagy látjuk egymáson, hogy ez már sok... Csendre, nyugalomra van szükségünk és arra, hogy ne legyen megosztott a figyelmünk, hogy csak egymás szemébe tudjunk nézni csendben...
Rájöttünk, hogy lelkünkből, teljes örömmel tesszük. Ilyenkor ki kell lépni a mókuskerékből és az otthoni környezetből, a gyereknevelésből és bár nehezen megy, mert a gyerekeinkért, a jövőjükért csinálunk mindent és mindezt szívünkből, Ők a boldogságaink... de ahhoz, hogy ezt megfelelően tudjuk csinálni, örömmel, vidáman és nem pedig befásulva idegesen, kimerülten, ahhoz egy kicsit önzőnek kell lennünk, és pár órára vagy ha tehetjük, pár napra ki kell lépnünk...ez a gyerekek érdeke is...Nem utolsó sorban pedig a házasságunk, kapcsolatunk érdekében a legfontosabb...
Ilyenkor elég egy séta kettesben, egy jó beszélgetéssel...” – ezekkel a gondolatokkal szeretne Gergő segíteni más, hasonló cipőben járó párnak.

Fotó: Oláh Gergő Facebook oldala

Picture

Hódi Pamela Ázsiából hazatérve forró csókkal üdvözölte kedvesét

2019. May 12.

A modell he­te­ken keresztül távol volt imá­dott kis­lá­nyától és sze­rel­métől, ugyanis az Ázsia Expressz forgatásán vett részt Srí Lankán, majd Thaiföldön.  Tegnap végre hazatérhetett Bencéhez és Natihoz, akik borzasztóan hiányoztak neki.

Az utazós reality második szériája nagyon mozgalmas volt, de a modellnek közben folyamatosan szerelmén járt az esze:

 „Minden nap, minden órában Rá gondoltam! Ő mit csinálna, mennyire hiányzik, bárcsak Velem lenne... Szeretem..."

Úgy döntött, hogy a YouTube csatornáján számol be az élményeiről, mert nem tudná pár mondatban átadni, amiken keresztül mentek, láttak és tapasztaltak!

Mivel Pamela megérkezett Magyarországra, bátran kérhetsz tőle személyre szóló videóüzenetet!

 

Fotó: Hódi Pamela hivatalos Facebook oldala

Picture

Kollányi Zsuzsi népszerű műsorban vendégeskedik

2019. May 11.

 

Az énekesnő múlt heti fellépése nagyon jó hangulatban telt a Lottóshowban, amiről több fotó is tanúskodik. Zsuzsi egy jól elkapott pillanatban épp a két műsorvezető, Harsányi Levente és Kiss Orsi között hahotázott, láthatóan nagyon élvezte a forgatást. A következő 3 szombaton is sztárvendégként szerepel a Szerencse Szombat műsorában.

Az énekesnő már alig várja, hogy ma este ismét a nagyérdeműnek énekeljen!

„Szeretem a munkám! Jó, hogy azt csinálhatom, ami a lelkemből jön!”

Fotó: Kollányi Zsuzsi Facebook oldala

Picture

L.L. Junior közös selfie-vel köszöntötte édesanyját

2019. May 05.

A rapper gyakran posztol képeket a családjáról, főként gyermekeiről. Május első vasárnapján ritkábban látott édesanyjáról osztott meg közös fotókat egy megható Bon Bon idézettel:

„A legszebb dal sem szólhat másról:
Köszönöm, hogy vagy nekem - Isten áldjon téged anyu és minden édesanyát!”

 

Mi is szeretettel köszöntünk minden anyukát, nagymamát anyák napja alkalmából!

 

Fotó: L.L. Junior hivatalos Facebook oldala

Picture

Különleges ajándék egy különleges személynek...

2019. Apr 29.

Meglepnéd édesanyádat, de a virág és a csoki már túl elcsépelt?
Köszöntsd egy személyre szóló jókívánsággal kedvenc sztárelőadóján keresztül!

Picture

Cinthya Dictator is továbblépett

2019. Apr 28.

A fotós nem titkolja egy ideje, hogy újra rátalált a szerelem, ráadásul ismét zenész párt választott.

2 évvel Varga Viktorral való viharos szakítása után egyre több közös képet posztol Molnár Tamással, a Jetlag énekesével. Már nyilvánosan is beszélt kapcsolatukról:

"Sok időt töltünk együtt, jó hatással vagyunk egymás művészetére is. Nemrég portrét is készítettem róla.”

Egyébként, aki tudatosan figyeli a két fél közösségi oldalait, az már éve elején láthatta, hogy valami alakulóban van köztük!

Cinthy a 29. születésnapját sem egyedül töltötte, Tamás, az Anti Fitness Club egykori énekese lepte meg, és ezt meg is örökítette egy videóban.

A héten újabb, sokatmondó képet tett közzé kommentár nélkül, egy szív ikon kíséretében!

 

Fotó: Cinthya Dictator Facebook oldala

 

Picture

Varga Viktor első albumában dolgozza fel szerelme elengedését

2019. Apr 24.

Hosszú várakozás után, végre a kezemben tarthatom az első önálló szerzői albumom!”

Habár Viktornak több dala is megjelent már, eddig sosem született teljes album. Az énekes szerint ennek az az oka, hogy megtalálta önmagát, meg kellett érnie rá… 6 évig élt együtt Cynthia Dictatorral, (két éve szakítottak)… ez idő alatt rengeteg dal született, és ezt a korszakot kellett feldolgoznia. Mostanra jutott el odáig, hogy ki tudja magából adni, írni, zenélni. Viktor „korszakzáró albumnak” nevezte alkotását, és szíve szerint már 2 éve kiadta volna… Cynthiával való kapcsolatát lezártnak tekinti, nem is akarja bolygatni (tekintettel a lány új kapcsolatára), de volt párja hozzájárulása is kellett a borítón lévő fotók megjelentetéséhez.

Az albumról 3 dalt már ismerhetünk, mert korábban debütált a videóklipjük. A lemez már elérhető a digitális áruházakban, és szombaton élőben is meghallgatható a lemezbemutatón!

Fotó: Varga Viktor Facebook oldala

Picture

„Nevelőszülőket keresünk, hogy életeket menthessünk!”

2019. Apr 14.

Oláh Gergő Hozzád bújnék című új dala az örökbefogadás és nevelőszülőség fontosságára hívja fel a figyelmet, mellyel azóta szó szerint a téma nagykövetévé vált.

Az énekes csatlakozott a március végén indult Befogadlak című turnéhoz. Az „Egy nap a nevelőszülőségért” mottójú eseménysorozat célja, hogy az árva, állami gondozott gyermekek szerető otthonra találjanak.

„Magyarországon 8000 Gyerek vár egy meleg, szerető otthonra!  A BefogadLak turné elindult!
…FONTOS, HOGY TE IS OTT LEGYÉL EZEKEN A RENDEZVÉNYEKEN! Kérlek oszd meg, hogy mindenkihez eljusson, mert lehet, hogy pont a Te ismerősöd fog megmenteni egy életet!”

Fotó: Oláh Gergő Facebook oldala

Picture

Ma indul a Dirty Slippers turnébusz!

2019. Apr 11.

A gyulai alapítású pop-rock zenekar ismét nagyszabású turnéra készül, első állomása Szeged! A települések mennyiségét nézve idén is a legtöbbet turnézók közé kerülhet a csapat! A helyszínek listája ráadásul folyamatosan bővül és frissül.

Lobó-Szalóky Lázár, a zenekar énekes-gitárosa a turné kapcsán nagy bejelentést ígért: „Viszünk egy rakás új dalt és a készülő szóló lemezemről is eltolunk pár meglepetést!...Veled hol találkozunk?”

www.GIFTSHOW.hu oldalán biztosan találkozhatsz a csapattal, hiszen egyedi zenés videóüzenetet, akár dalrészletet is rendelhetsz tőlük!

Fotó: Dirty Slippers Facebook oldala

Picture

Egy jó ügy érdekében ment javítóintézetbe Herceg Dávid

2019. Apr 08.

Az énekes hétvégén ellátogatott a Rákospalotai Javítóintézet fiataljaihoz, hogy reményt és hitet adjon nekik. Herceg elárulta, hogy szomorú és egyben örömteli pillanatokat élt át:

„Ezek a fiatalok sok olyan dolgot tettek, ami nem volt helyes, de már nagyon megbántak. Nem könnyű nekik, próbáltam lelket önteni beléjük, és tudatosítani, hogy ők is ugyan olyan értékes emberek, mint bármelyikőnk.”

Herceg Dávid szerint a javítóintézetes fiatalok is képesek bármit elérni az életben, ha igazán hisznek magukban és kitartanak az álmaik mellett. A látogatásával az volt a célja, hogy szavaival, példamutatásával segítsen a fiataloknak, és egy kis örömet szerezzen nekik.

A reggaeton hazai képviselőjét megtalálod a www.GIFTSHOW.hu oldalán! Kérj tőle személyes videóüzenetet!

Fotó: Dávid HERCEG @hercegmusic Instagram oldala

Picture

Erre senki sem számított: Jóni Máté Exatlon-döntős!

2019. Apr 04.

A K-1-es világbajnok később csatlakozott az alapcsapathoz, és teljesítménye is hullámzó volt. Csapattársait ezért váratlanul érte, hogy bejutott a legjobb 8 közé. A férfiak között a leggyengébb statisztikával kezdett az Ötök viadalában, és az elődöntőkbe is az „esélytelenek nyugalmával” indult a legkevesebb élettel. Máté azonban mindenkit meglepett, bejutott a férfi döntőbe! A Bajnokok csapata elég rosszul fogadta a történteket. Máté látta, ahogy kiült a csapattársak arcára a csalódottság, amiért ő jutott tovább, és ez kicsit megrázta.

„Leggyengébb statisztikával másodikként a döntőbe?”-a Bajnok lányok szerint az élet igazságosabb is lehetett volna. Rákóczi Reni szomorúan közölte, szerinte Ungi és Patrik is jobban megérdemelte volna, hogy a végjátékba kerüljön.

Dombi Rudolf próbálta Mátét vigasztalni, nem tartotta méltónak csapattársai viselkedését, mintha irigykednének és személyes sértésnek vennék Jóni jó teljesítményét.

„Az fog kiesni, aki legkevésbé tudja megemészteni, hogy Máté bent van a döntőben!”- a többiek szerint hatalmas igazságot mondott ki ezzel Mischinger Péter, a kihívók legjobb férfi játékosa.

A kickbox világbajnok büszke rá, hogy legyőzte olimpiai bajnok csapattársait. Nem adta fel és megmutatta, amikor igazán szükség van rá, ott tud lenni fejben!

Jóni Máté pár órája még Dominikán szelfizett, de a www.GIFTSHOW.hu oldalán már rendelhetsz tőle személyes videóüzenetet!

Fotó: Jóni Máté Facebook oldala

Picture

Horváth Cintia a Miss Balaton mentora lesz!

2019. Mar 31.

Nagy megtiszteltetés érte a modellt, ugyanis felkérték a Miss Balaton szépségverseny egyik mentorának.

Cintia 2014-ben még versenyzőként állt a színpadon, ahol bezsebelte a közönségdíjat, majd 2017-ben a Miss Balaton nagyköveteként vett részt rajta.

Idén, az áprilisi sajtótájékoztatón büszkén jelentheti be, hogy ő az első, aki döntős versenyzőből válhatott mentorrá.

„Hosszú utat tettem meg eddig, és az évek során bizonyítottam rátermettségemet és tudásomat a mentori feladatok ellátására.”

Cincó minden vállalkozó szellemű lányt arra buzdít, hogy jelentkezzen, mert így akár tőle is elleshetik a különböző szépségtrükköket, járástechnikát, a megfelelő kisugárzás titkait.


Hamarosan indul a Miss Balaton 2019-es szériája! Cintia már most izgatottan várja a munkát az idei jelentkezőkkel.

 

Fotó: Horváth Cintia Instagram oldala  @horvathcinco

Picture

Zámbó Krisztián újabb Jimmy-dalt dolgozott fel

2019. Mar 28.

Nem az első alkalom, hogy az énekes új köntösbe bújtatja édesapja dalát. A „Még nem veszíthetek” című számot korábban elektronikus alappal és rap betéttel frissítette fel.

Az anno nagy port kavart „Egy jó asszony mindent megbocsájt” című nótát már fél éve feldolgozta, de klipet csak most forgattak hozzá VV Béci és VV Leo közreműködésével. VV Béci a rap betétről azt nyilatkozta a Fókusznak, hogy ez egy slágeresebben, könnyedebben, fiatalosabban feldolgozott dal, nem akar bántó, degradáló lenni a rap betét sem.

Krisztián szerint: „Haladni kell a korral, és én úgy gondolom, hogy ebbe a dalba belefér”. 

Hogy a jó asszony tényleg mindent megbocsájt-e? Barátnőjével, Zsuzsival 8 éve, sok hullámvölgyön vannak túl, és mégis boldogok. A lány ebben a klipben is főszerepet játszik, mellette Krisztián ismerősei, barátai szerepelnek.

 

Fotó: Zámbó Krisztián hivatalos oldala

Picture

A 2018-as év slágere lehet Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi és Majka közös dala!

2019. Mar 24.

A „Valahonnan” című szám 32 milliós YouTube nézettséggel esélyes arra, hogy megnyerje az Év Slágere 2018 díjat. Csupán a közönség szavazata szükséges ahhoz, hogy elvigyék ezt a megtisztelő címet a Fonogramon. A tavalyi év hazai slágere díjért pályázik még többek között Caramel, a Halott pénz, a Wellhello és Rúzsa Magdi is.

Kollányi Zsuzsi mindenkit arra buzdít, hogy szavazzon a Begivel és Majkával közös produkciójukra Az év slágere oldalon #azévslágere:
„Büszkék vagyunk rá, hogy ennyien és ilyen nagyon szeretitek ezt a dalt immáron másfél éve!...
Hálásan köszönjük!"

 

Mi szurkolunk Zsuzsiéknak! Te is kedveled a Valahonnan című dalt? Akár egy részletet is kérhetsz belőle Kollányi Zsuzsitól személyre szabott GiftShow üzenetben!

 

Fotó: YouTube - Magneoton

Picture

HAIDA különleges tetoválást csináltatott bal karjára!

2019. Mar 20.

 

Az ismert DJ januárban még egy régebbi tetoválást tüntetett el a felkarjáról, hogy új motívum kerülhessen rá, majd a könyökét is körbevarratta…szó szerint... Most friss fotóval jelentkezett eddig tetoválatlan bal karjáról:

„Táttárátááá és kész a másik alkarom is! Kis satír kell bele és jöhet a felkar, majd telihát”.

Merész vállalás, de úgy tűnik, most már nincs megállás… A celebek által felkapott tetováló szalonban valószínűleg már ő is törzsvendégnek számít.

 

Meglepnél valakit HAIDA személyre szóló üzenetével? Kattints!

Fotó: Huszár Attila Haida Facebook oldala

Picture

Curtis élete legszebb emlékét osztotta meg: Majka is a részese volt

2019. Mar 17.

A rapper nosztalgikus hangulatban van, ugyanis pont egy tavaly ilyenkor készült „emlékképet” posztolt közösségi oldalán: „1 éve tele raktuk az Arénàt! Életem legszebb emléke...”

Majkával 2018. március 17-én léptek először teltház előtt a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. Nagyszabású közös koncertjükre már hetekkel korábban elfogytak a jegyek. Több mint 14 ezer ember tombolt a zenéjükre, olyan híres rapslágerekre, mint az Elvitted a szívemet, a Magyar vagyok vagy a Belehalok című, Fonogram-díjas dal, ami a YouTube-on jelenleg 57 milliós nézettséggel büszkélkedhet.

Majka és Curtis szakmai (és baráti) kapcsolata nem sokkal ezután a koncert után, az augusztusi SZIN-en szakadt meg, amivel az elmúlt évek egyik legsikeresebb rapduója bomlott fel.

Fotó: Curtis Facebook oldala

Picture

Köböl Anita lélegzetelállító fotóval lepte meg követőit!

2019. Mar 13.

A műsorvezető titokzatos, dögös, erőt sugárzó fotója még nőnap alkalmából került ki a közösségi oldalára, de mondanivalója nem csak nőnapra szól...

„A NŐ - erős, bátor, bölcs, inspiráló, gyengéd, érzékeny, érzéki, kitartó, megújulni képes, titokzatos, szenvedélyes, gondoskodó, pimasz, kitartó, ha elbukik feláll, harcos, odaadó.... Mi jut még eszetekbe a nőkről?

Ma egy csodás közösség részeként rengeteg inspiráló, különböző életutakat bejárt nővel találkoztam, és lenyűgözött az a sokszínűség, az a kitartás, erő, akarat, ami bennünk, nőkben rejlik. A megélt fájdalmak, a lenyűgöző gondolatok, a személyiségek összetettsége, a nyitottság a világra, a mindig felállni képes, határtalan akaraterővel rendelkező, olykor önfeláldozó, bölcs nők ma egy aprócska csodát hoztak létre ott, abban a kis teremben. De nők milliói világszerte. Szeretek nő lenni. Köszönöm Nektek!”

 

Fotó: Köböl Anita Facebook oldala

Picture

MC Hawert nyilvánosan tagadta meg saját lánya

2019. Mar 10.

Súlyos családi vita alakult ki a mulatószenész közösségi oldalán, mivel lánya egy ki nem fizetett telefonszámla miatt totálisan ellene fordult. MC Hawernek elege lett abból, hogy Tímea „bankautomatának” nézi, ezért úgy döntött, felfüggeszti az előfizetését régóta be nem fizetett csekkjei miatt. Szerette volna éreztetni lányával, hogy vállalnia kell a felelősséget a saját dolgaiért, következetesnek kell lennie. „Figyelmeztetésnek szántam a dolgot, de most rendkívül szomorú vagyok, hogy így reagált – mondta MC Hawer lánya nyilatkozatára utalva, aki olyan súlyos szavakkal illette édesapját, mint: „Sosem érdemeltél meg... Rengeteg fájdalmat és nélkülözést okoztál… végleg befejeztem veled”.

MC Hawer a Fókusz pénteki adásában részletesen beszélt a szomorú esetről, ahol menyasszonya, Fanni is megszólalt az ügyben. Ő próbál segíteni, hogy rendeződjön a viszony kettejük között.

A zenész megosztotta a velük készült riportot, és azt kérte a nézőktől, hogy vonja le mindenki a konzekvenciát...

 

Fotó: MC Hawer Facebook oldala

Picture

Mr. Vasovski az ókori világ felfedezőútján

2019. Mar 09.

A DJ bevallottan az „ősi” helyek szerelmese. Március elején érkezett haza a fáraók és piramisok földjéről, hogy feltöltődve lásson neki a munkának.

Idén kipipálhatta bakancslistája egyik fontos pontját is, hiszen megjárta a jordániai Petrát. Gyerekkora kedvenc filmje (Indiana Jones) miatt is izgalmas volt számára a romváros, sőt, rájött, hogy a Transformersben szintén feltűnik ez a csodás helyszín. „Egy picit filmstúdióban éreztem magam, illetve teljesen magával ragadott a hely energetikája, hihetetlen, amit itt pár ezer évvel ezelőtt megalkottak.”

Egyiptomi útjának egyik állomása a Szfinx és a gízai piramisok voltak, ahonnan képet is posztolt. „A fáraók üzenik, hogy március 16-án erősen ajánlott a megjelenés az első tavaszi Vasovski Live bulin!"

Hétfőtől ismét munkába állt, ugyanis indul a fellépési szezon… ráadásul Mr. Vasovski csapatával hamarosan új dallal jelentkezik.

Fotó: Mr. Vasovski Facebook oldala

Picture

Jóni Máté megsérült az Exatlonban

2019. Mar 03.

A K-1 világbajnok a Végjáték során szerzett kisebb sérülést, de szerencsére nem tört el az ujja: „Kificamodott a kisujjam, amit a helyi specialista doktorok rendkívüli módon helyre tettek.”

A Bajnokok nagyon megkönnyebbültek, mikor Máté visszatért hozzájuk. „A cuccaidat már szétosztottuk, gondoltuk, úgyse jössz vissza!” -heccelte csapattársa, Ungvári Miklós.

Máténak már 2018. elején is megsérült a keze, de ez nem gátolta meg abban, hogy év végére Magyar Bajnok legyen. Most az Exatlon Hungary olimpiai és világbajnok sportolói között küzd a Kihívók ellen.

A legutóbbi adásban erős játékosokat győzött le, így minden esélye megvan, hogy újoncként megnyerje a 20 milliós főnyereményét.

 

Jóni Máté is Giftshow sztár, kérj tőle személyes videóüzenetet!

 

Fotó: Jóni Máté facebook oldala

Picture

Titokzatos bejelentést tett Hódi Pamela

2019. Mar 02.

Felkérték és igent mondott…de hogy mire, azt még pontosan nem tudjuk, csak sejthetjük. Pamela egy teljesen új szerepben próbálhatta ki magát mikrofon előtt, kezében szöveggel. Egyelőre csak annyit árult el, hogy nagyon büszke a felkérésre: „Képzeljétek, hogy egy számomra teljesen új dolgot próbálhattam ki, amire nagyon büszke vagyok! Alig várom, hogy megmutathassam Nektek!”

A rajongók máris elkezdtek találgatni: Vajon szinkronizál? Új dalt ad elő? Mi a hashtagek alapján arra tippelünk, hogy verset mond fel!

Pamelától akár ismerősödnek, barátodnak is rendelhetsz titokzatos, egyedi videóüzenetet, hiszen megtalálod a Giftshow.hu sztárjai között!

 

Fotó: Hódi Pamela hivatalos Facebook oldala

Picture

Horváth Cintia saját receptjeivel szerepel a Glamourban

2019. Feb 24.

A magyar modell által készített süteményeket, ínycsiklandó édességeket Instagram oldalán is megcsodálhatjuk, most viszont a divatmagazin legfrissebb számában szerepel gasztro-témában! Nagyon nagy büszkeséggel tölti el, hogy három oldalon keresztül oszthatja meg isteni receptjeit az olvasókkal. A social influencer mesél arról is, hogyan kezdődött a cukrászat iránti szeretete.  

Cinti szívét nemcsak a cukrászat mestersége, de párja is rabul ejtette. Egy hónapja Párizsban kérte meg kezét Kemény Tomi, így a modell már nemcsak a divatfotók kedvéért bújhat hamarosan menyasszonyi ruhába!

Fotó: Horváth Cintia - horvathcinco Instagram oldala

Rendelj Cintiától személyes videóüzenetet a Giftshow.hu oldalán!

Picture

Erről az ajándékról évekig mesélni fogtok!

2019. Feb 24.

Küldj szerelmednek egyedi Valentin napi videóüzenetet kedvenc sztárotokon keresztül!

Picture

Reality show főszereplője lesz Zámbó Krisztián!

2019. Feb 16.

Az énekes már eddig is sokszor jelentkezett be élő adásban Facebook oldalán, de most hivatalosan is bejelentette: videó blogot indít!

„Hamarosan indul saját vlogom, ahol reality show, új klipek, dalok és őrültségek várnak, hogy kilépj az unalmas hétköznapokból a jó ízű nevetés nevében.”

Megjegyezte, hogy már „alig várja” a kritikus hozzászólásokat. Csak sejteni lehet, hogy a pozitív kommentek mellett teljesen hozzászokott a negatív visszajelzésekhez…

A blogolás mellett egyre népszerűbbek itthon a vloggerek, azaz a videó blogot készítők. Csak keveseknek adatik meg, hogy olyan népes, több tízezres követőtábort építsenek ki a közösségi oldalon, mint például Krisztián. Jimmy fia mégis úgy döntött, új fórumon nyit követői felé.

A videó blog mindenkihez szól, viszont Te személyes, egyedi videóüzenet is rendelhetsz Zámbó Krisztiántól a GiftShow oldalán!

Fotó: Zámbó Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Berki újdonsült férjként vallott a házasság értékeiről

2019. Feb 10.

Már világszerte ünneplik a házasság világnapját február második vasárnapján. A kezdeményezés arra akarja felhívni a figyelmet, hogy igenis léteznek még jól működő házasságok, amelyek egy erős család alapját képezik.

Berki Krisztián nemrég vette feleségül Katona Renáta ’Mazsit’, így már a témában tapasztalt férjként emlékezett meg a házasság lényegéről: „A szeretet felelősségvállalás! Ma van a házasságkötés világnapja és ennek apropójaként engedjétek meg, hogy még „friss” házasként rövid üzenetben leírhassam e jeles napon, hogy mit is jelent ma már számomra a házasság… hiszen “tévúton” voltam nagyon sokáig, de ma már pontosan tudom, miért oly fontos és elengedhetetlen, hogy házasságban éljünk szívünk választottjával! …nem akartam, de leírom, hiszen mindig vállalom: bűn az, ha nem veszed el szíved választottját!... a jó feleséget Isten adja, nem Te választod ki! A tökéletessége abban nyilvánul meg; hogy azt mondod, ebben a házasságban tudok önmagam lenni! Egységben! Nincs ő és Én, hanem mi vagyunk…”

Berki Krisztián a 20. Story Gálán öltözékében is megmutatta, mennyire ’helyén van a szíve’, ha szerelméről van szó: kiegészítőként egy Mazsi ruhájához passzoló szív alakú kendőt viselt ruháján.

Fotó: aBerki Instagram oldala

A házasság világnapja után hamarosan itt a Valentin nap! Kérj szerelmednek egy személyre szabott videóüzenetet kedvenc celebedtől!

Picture

Mr. White feledhetetlen mentalista estet tartott Londonban

2019. Feb 03.

Fehér Dániel, a mentalista az angliai helyszínhez és hangulathoz illő „fellépőruhát” kapott stylistjától. Kiss Fruzsinak most nem volt egyszerű dolga! 1500 km-es távolságot kellett áthidalnia, de az internet segítségével ezt a helyzetet is megoldotta. Mr. White megjelenése nagyon sokat ad a műsoraihoz, ezért is hálás ennyire stylistjának: „Mindig nagyon sokat segít, különleges ruhákat állít össze!” Danny Blue tanítványa fantasztikus szemináriumsorozaton vehetett részt az angol fővárosban, ahonnan még élő videóban is bejelentkezett.

Fotó: Fehér Dániel- Mr. White, a mentalista Facebook oldala/Dörgő Dániel

Picture

Pin­tér Tibor és új barátnője máris repülőre ültek

2019. Jan 30.

Tenya pár hónapja még „a legbátrabb páros” címért döntőzött Rubos Friderikával, kapcsolatuk azonban tavaly novemberben végleg véget ért. Most épp Thaiföldön kirándul új kedvesével.

Nemrég egy fiatal szépség tűnt fel mellette, akivel azóta nyilvánosan is megjelent az egyik reggeli műsorban. Tenya már 9 éve dolgozik együtt a lovasszínházban 23 éves kolléganőjével, Ilyés Jeniferrel (aki sokaknak az X-Faktor döntőjéből is ismerős lehet). A pár egy musical szen­ve­dé­lyes je­le­ne­tei köz­ben sze­ret­ett egy­másba: „A tavalyi év egyik utolsó Jimmy-előadásán éreztük először, hogy valami történik velünk. Jeni olyan társam tud lenni, aki megért, hiszen szakmabeli. Nagyon hasonló az ízlésünk, sokat tanulunk egymástól.”

A Nemzeti Lovas Színház vezetője fél évvel ezelőtt még maga sem gondolta volna, hogy januárban Jeniferrel utazik a világ másik végére. A nevükre szóló thaiföldi repülőjegy és egy friss, közös fotó arról tanúskodik, hogy Tenya nagyon jól érzi magát új szerelmével az egzotikus országban.

 

Fotó: Pintér Tibor Facebook oldala

Picture

Csodás fotóval jelentkezett Indonéziából Köböl Anita

2019. Jan 27.

A műsorvezető nemrég Balira utazott, és szebbnél szebb fotókat, gondolatokat posztol…

Legfrissebb blogbejegyzésében arról ír, milyen pokoli időszakot tudhat maga mögött - vőlegényével való szakítása után -, és milyen felismerések születtek benne 2019-re.

"A legnagyobb kihívást az jelentette számomra, hogy szembe nézzek önmagammal és újra megerősödjek. A magamba vetett hitem és az önbizalmam a béka feneke alatt volt. Elhagytak, darabokra törtem és innen kellett felállnom. Össze kellett rakosgatnom a kis üveggömböt, ami a szívem és a lelkem volt, amit odaadtam valakinek feltétlen bizalommal, és óriási csalódás lett a vége.”

Anita hangsúlyozza, hogy az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal!  Szerinte az egyedüllét csak lehetőséget nyújt arra, „hogy változást érjünk el, hogy új alapokra helyezzük saját személyiségünket, a hozzáállásunkat, és kialakítsuk a feltétlen bizalmat a lelkünkben.” 

Elárulja, mi segített neki abban, hogy az ne forduljon ténylegesen magányba:

„Keresd a barátok társaságát! Olvass sokat! Ne félj segítséget kérni! Válassz egy új hobbit! Menj el sportolni! Válts egy repülőjegyet!"

A műsorvezetőnő maga is megfogadta másoknak adott tanácsát, és repülőjegyet váltott: Baliról most ezt a mesés képet küldte!

 

Fotó: Köböl Anita Hivatalos Facebook oldala

Picture

Vadító feldolgozással állt össze a 15 éve feloszlott Romantic, Herceg és Goore!

2019. Jan 23.

Közel húsz év után egy nagyon pörgős, modern feldolgozásban tér vissza a Vágyom Rád, Győzikéék egyik legismertebb dala! A 2000-es évek nagy slágerét a reggaeton hazai „Hercege” és a rap, hip-hop stílust képviselő Goore pezsdíti fel.

A Romantic visszatérése és kiegészülése úgy tűnik, jó döntés volt! Herceg videói rendszerint milliós megtekintésnek örvendenek a YouTube-on, ráadásul nem áll tőle távol a közös együttműködés sem. Dolgozott már Curtis-szel, Dér Henivel, Opitz Barbival is.

A most összeállt formáció sikere tagadhatatlan, az új klip pár nap alatt elérte a 700 ezres nézettséget.  A Vágyom rád 2019-es feldolgozása a Reggeli műsorában debütált, ahol nemrég a teljes zenei csapat (Gáspár Győző, Völgyi Zsuzsi, Kunovics Katinka, Herceg Dávid és Goor) vendégeskedett.

 

Fotó: HERCEG Facebook oldala

 

Picture

Két Gergő nyerte holtversenyben a Dal 2019 első válogatóját

2019. Jan 20.

Oláh Gergő és Szekér Gergő is 41 pontot kapott az első élő válogatóműsorban szombaton.

A Hozzád bújnék című számmal Oláh Gergő az örökbefogadás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. Számára ez nem csak egy dal, „ez egy ÜGY”!  Azzal, hogy Gergő elsőként jutott tovább, még nagyobb súlya lett mondanivalójának. Már csak azért is szívügye a téma, mert édesanyja gyermekotthonban dolgozik, ahonnan sajnos ritkán fogadnak örökbe árva gyerekeket.

Új dalával szinte már a téma „nagykövetévé” vált, rengetegen keresték fel a dal apropóján, hogy mennyire sokat jelentett számukra. „Nemrég megkeresett a Várva Várt Alapítvány, akik örökbefogadással is foglalkoznak, elmondták, hogy nagyon megérintette őket a szám. Szeretnének egy koncertsorozatot velem, amelynek bevételét a krízishelyzetben lévő családok számára, árva gyerekekre és babamentésre fordítanák. Természetesen igent mondtam a felkérésre” – mesélte nagy örömmel.

Az énekes reméli, hogy sokan mellé állnak az ügyben és együtt sikerül felhívni a figyelmet az árva gyerekek sorsára, hogy jobb, családiasabb körülmények között nőhessenek fel.

Fotó: Oláh Gergő Hivatalos Facebook oldala

 

Picture

Gotthy fülbemászó dala esélyes lehet az Eurovízióra

2019. Jan 17.

Gotthard Ádám új dala bejutott a most szombaton kezdődő dalválasztó show 30-as mezőnyébe. A veszprémi énekes több zenei versenyen és tehetségkutatón is sikereket ért el, 2015-ben zenekarával még Arnold Schwarzenegger beszéde előtt is fellépett a Papp László Sportarénában! Idén első alkalommal döntött úgy, hogy részt vesz A Dal 2019 műsorában.

A "Csak 1 perc"-ért hamarosan élőben is szurkolhatunk, bár egyelőre még nem tudni, melyik hétvégén kell előadnia saját szerzeményét. A Dal hat héten át, szombatonként lesz látható a közmédiában, a döntőt február 23-án rendezik. Ekkor derül ki, hogy melyik lesz a legjobb magyar dal, azaz kit küld ki Magyarország az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Gotthy már gőzerővel gyakorol! „Kíváncsi vagy, hogyan szól a "Csak 1 perc" akusztikus verzióban? Hamarosan megtudhatod!” 

Kérj a GiftShow-n keresztül személyes videóüzenetet Gotthytól! „Csak 1 perc”!

Fotó: Gotthy Facebook oldala

Picture

30 kg mínusz? Cseke Katinka pár hónap alatt látványosan lefogyott!

2019. Jan 13.

A Jóban Rosszban sztárja 2018 végére komoly súlyfeleslegtől szabadult meg.  106-ról 80 kilóra fogyott le Singh Viki segítségével, aki elárulta neki, hogy ő maga milyen módszerrel tudott ledobni több mint 10 kg-t.

Katinka évek óta küzdött a kilókkal és az étvágyával. Mivel nincs káros szenvedélye, nem dohányzik és nem fogyaszt alkoholt, pótcselekvésként úgy enyhített farkasétvágyán, mintha egy üres kútba „dobálta volna be a kaját”. Nem fogta semmilyen külső tényezőre, hogy anno elhízott: „azért vagyok kövér, mert zabálok!”- vallotta be őszintén a színésznő. Singh Viki énekesnő példáját látva azonban kipróbált egy indiai receptúrát különböző gyógynövényekből, ami csökkentett az éhségérzetén. Emellett persze figyel a gluténmentes étkezésre, és hetente egyszer-kétszer edzeni is eljár.

A színésznő látványos sikerén és erőfeszítésén felbuzdulva szeretne példát mutatni a hasonló helyzetben lévő embereknek. Elmondása szerint ő maga szülés után hízott meg, előtte aktív, pörgős életet élt…de mivel, - mint sok más anya - kisbabájával 1-2 évig négy fal közé zárva töltötte napjait, ő sem tudott mit csinálni… evett.  Most másoknak akar saját példáján keresztül segíteni, több mint 4500 emberrel chatel. Lelkesedése töretlen, még több kilótól akar megszabadulni 2019-ben. Úgy tűnik sikeresen, mert friss fotóin dögösebb, mint valaha!

Ha szeretnél valakit motiválni Katinka sikertörténetével, kérj tőle személyes videóüzenetet!

 

Fotó: Cseke Katinka Hivatalos Facebook oldala

Picture

L.L. Junior a Karib-tengeren ünnepli születésnapját!

2019. Jan 09.

Az énekes lassan egy hete élvezi a napsütést a Dominikai Köztársaságban. Szülinapja alkalmából és a 2018-as év méltó lezárásaként döntött úgy, hogy a tengerentúlra utazik. Ráadásul a legjobbkor ruccant ki Közép-Amerikába! Az itthoni havas, hideg időjárás helyett 34 fokos melegben töltődhet fel, hogy újult erővel vágjon bele az új évbe.

„Veletek együtt Fantasztikus évet zárhattunk idén társaimmal (Roberto & Rita) sok új dallal, klippel, egy új albummal és rengeteg koncerttel. Köszönöm, hogy ennyien szeretitek az Új Gettó Elegancia albumot és így pörgetitek a klipeket” - hálálta meg rajongóinak a támogatást, még induláskor a repülőtérről.

Legutóbb egy csodálatos Dominikai szigetről, Saona Islandról jelentkezett be, hogy sok-sok meleget küldjön a követőinek.

Ha 34 fokos kánikulát nem is, egy személyre szóló, egyedi videóüzenetet bátran kérhetsz L.L. Juniortól!

Fotó: L.L. Junior Facebook oldala

Picture

Új évben - új testben

2019. Jan 06.

Cinthya Dictator ismét átalakult, megújult külsővel és tiszta lappal vág neki a 2019-es évnek.

Az előző évben komoly megpróbáltatásokon esett át, akkor őszintén beszélt pszichiátriai kezeléséről, arról, hogy megtanulta újra élni és értékelni a létezést. Lediplomázott mint média tervező művész, és szakmai életének legnagyobb sikeréről, egy önálló kiállításról is beszámolt: 2018-ban még a jövő „hőskaraktereinek” felkutatására és megszemélyesítésére vállalkozott. 

Az új évben viszont már Cinthya is szeretne jelen lenni. Most ismét a lelkiállapotát tükröző, új külsőt öltött… Egy olyan testet hozott létre, ami segít kommunikálni másokkal és önmagával.

Újévi jókívánságot küldenél barátodnak, szerelmednek Cinthyán keresztül? Kérj személyes videót a GiftShown keresztül!

 

Fotó: Cinthya Dictator Facebook oldala

Picture

Hódi Pamela őszintén vallott érzéseiről

2019. Jan 02.

„Imádtalak 2018!!! – kezdte szilveszteri vallomását Pamela, aki - a bevezető ellenére - tudjuk, hogy nehéz hónapokat hagy maga mögött 2018-ban. A sztáranyuka hosszú évek óta nem érezte ilyen boldognak magát, de azt is bevallotta, hogy rengeteget sírt az elmúlt évben.

Hódi Pamela sokáig óvta magánéletét a nyilvánosságtól, miután szakított Berkivel. Egy ideje viszont már nem titkolja, milyen boldog új párjával, és mennyire hálás a „tökéletes férfiért”, Bencéért…

Természetesen a legmeghatóbb sorokat gyermekéről, Natiról írta: „A legnagyobb hálával a legfontosabb kis lényért tartozom az életemben, Ő nem más, mint a kislányom, aki egészséges és boldog!" Év végi posztjában kiemelte azt is, hogy számára egyértelmű volt: önerőből fogja eltartani lányát, mert fontos, hogy soha ne függjön másoktól. Pamela büszkén mesélt arról, hogyan vált „üzletasszonnyá” és hozta létre saját brandjét.

Azt ígérte, hogy 2019-ben megoszt egy számára nagyon fontos dolgot, amit szeretne, ha mindenki tudna… Már alig várjuk a nagy bejelentést!

De addig is, kérj Pamelától személyre szabott videóüzenetet!

Fotó: Hódi Pamela - hivatalos Facebook oldala

Picture

DJ Lia Jordániában tölti a szilvesztert

2018. Dec 31.

Viszont nem csak szórakozásból utazott Ammánba… Lenyűgöző énekesek körében léphet fel DJ-ként a város egyik leghíresebb szállodájában! Tegnap már mindent összepakolt, és alig várta, hogy „melegebb éghajlatra” tegye át székhelyét – azt is elárulta, hogy a szilveszter éjjel a kedvenc estéje az év során. Lia az itthoni rajongóiról sem feledkezett meg szilveszter előtt, egy dögös képpel lepte meg őket oldalán:

„A zene az kell, mert körülölel...

De azért a fotózás is kell!”

 

Neked pedig egy privát, igazán személyre szóló üzenet kellene Liától? Rendelj a GiftShow oldalán videóüzenetet!

Fotó: DjLia Kustánczi Facebook oldala

Picture

Orosz Gyuri fogyókúra helyett országos „humor-turnéval” kezdi az új évet!

2018. Dec 27.

A humorista még alig pihente ki a karácsonyfa-díszítés és az bejgli evés okozta fáradalmakat, máris 2019-es roadshowjára készül. A Stand up comedy nagydumásokkal, élükön Orosz Györggyel január 2-án indul ismét útjára. A humortársulat tagjai - akik a rádiókabarék és legnépszerűbb televíziós stand up műsorok arcai - Budapest mellett számos vidéki városba ellátogatnak.
Ha alig bírod kivárni a Stand up comedy előadását… Ha meglepnéd barátaidat egy személyesebb szilveszteri poénnal… Keresd Orosz Gyurit a GiftShow-n!

 

Fotó: Orosz György Facebook oldala

 

Picture

Kollányi Zsuzsi végre ikerbabáival töltheti a karácsonyt

2018. Dec 20.

Zsuzsi sokáig titkolta, hogy ikreket szült augusztusban, most viszont exkluzív családi fotókkal lepte meg rajongóit. Az énekesnő és párja már alig várják, hogy négyesben töltsék az ünnepeket. Az első közös karácsonyuk ünnepi menüje még nincs meg, mivel Zsuzsinak semmi ideje főzőcskézni Bence és Bálint mellett… Négy hónapja fakanál sem volt a kezében, pedig imád sütni-főzni!  ;) Anyaként viszont kiválóan helytáll a hétköznapokban a kezdeti nehézségek és megpróbáltatások ellenére. Sőt, az énekesnő már belevetette magát a munkába is: „Képzeljétek, elkezdtük a próbákat a januári 100 tagú cigányzenekaros koncertjeinkhez! Szuper élmény."

Kérj Zsuzsitól egyedi videóüzenetet karácsonyra a Giftshow segítségével!

 

Fotó: Kollányi Zsuzsi Facebook oldala/BEST

Picture

Új dallal debütál Varga Viktor Magyarország legnagyobb családi szuperprodukciójában!

2018. Dec 16.
December végén visszatér az Álomutazó című magyar mesemusical.  A Broadway világát idéző sikerprodukció főcímdalát Varga Viktor és Radics Gigi, a két Reklámarc énekli.
Viktor már alig várja, hogy Reklám Marci bőrébe bújhasson! Most újabb közös dallal állnak színpadra Gigivel, aki Reklám Marcsit alakítja. Vigyázat, mert pénztárcanyitogató hangjukkal bármit képesek rásózni a gyanútlan vevőre! ;)

Az Álomutazót tavaly láthatta először a közönség, a nagy sikerű Játékkészítő alkotóitól. A darab egyedülálló látványvilága és a hazai színházi élet legismertebb szereplőgárdája hatalmas sikert aratott, így a folytatás sem maradhatott el.

A szuperprodukciót kizárólag december végén tekinthetik meg az érdeklődők a BOK-ban, mivel a monumentális díszlet és a speciális látványvilág egyedi helyszínt igényel.

Meglepnéd szeretteidet „Reklám Marci” személyes jókívánságával? Kattints Varga Viktor GiftShow oldalára!

 

Fotó: Varga Viktor Facebook oldala

Picture

Oláh Gergőt gyermekei is segítik a jótékonykodásban!

2018. Dec 07.

Az énekes csemetéi maguk választották ki saját játékaik közül azokat, amiket adománynak szántak. Gergővel tegnap a Mikulásgyárba látogattak, hogy eljuttassák ajándékaikat a rászoruló gyerekeknek… és persze azért is, hogy végre élőben találkozhassanak a Lappföldi Télapóval. A közös fotó sem maradhatott el: „Nolen arca mindent elárul, le sem vette róla a szemét és bátran énekelt is neki!”

Te is szívesen szereznél örömet valakinek? Rendelj Oláh Gergőtől személyre szóló videóüzenetet akár karácsonyi ajándékként! www.giftshow.hu

 

Fotó: Oláh Gergő Hivatalos Oldala

Picture

Berkiék a döntőben!

2018. Dec 04.

Nagy eséllyel indul Berki Krisztián és szerelme a „legbátrabb páros” címért. A kaland-reality máltai forgatásán Berki és Mazsi drámai küzdelmet vív az elemekkel. Úgy tűnik, sikeresen, mert ma bejutottak a legjobb háromba! Krisztiánt korábban saját szerelmének kellett felgyújtania, most Berki nézte végig, ahogy a mindenre elszánt Mazsi kiszabadul egy lángoló, víz alá süllyedő autóból. Krisztián nehezen fogadta el, hogy párjának kell végrehajtania a feladatot, ráadásul a döntőbe jutás múlt rajta. „Tudtam, hogy megcsinálod! A legügyesebb vagy!” - ölelte büszkén kedvesét, miután a lány teljesítette a veszélyes küldetést.

 

Meglepnél valakit aBerki személyes videóüzenetével? Kattints! www.giftshow.hu

 

Fotó: Krisztian Berki #aberki facebook oldala

 

Picture

Folytatódik a testvérháború?

2018. Nov 30.

Éles vita tört ki Zámbó Krisztián és Adrián között, miután a Ricky and the Drunken Sailors nevű csapat nem léphetett fel Jimmy egyik leghíresebb dalával. Az utolsó pillanatban egy másik feldolgozással kellett az X-Faktor színpadára állniuk, pedig Krisztián szerint a srácok nagyon profin adták volna elő a Még nem veszíthetek című számot.

Élő videóban sérelmezte, hogy testvére és a kiadó döntése miatt nem dolgozhatnak fel egyedi, új stílusban semmit, viszont a parodizálásra engedélyt adtak (utalt egy másik zenés showműsorra): „Kifigurázni kifigurázhatjuk Zámbó Jimmy-t, de a jövő nemzedéke a saját stílusában, a saját szavaival, a saját módján nem adhatja elő a Zámbó Jimmy-dalokat…? De bohócot csinálhatunk az édesapámból?”

Sok rajongó Krisztán mellé állt, de jelezték, hogy jobb lenne, ha véget érne a testvérviszály.

Te is Zámbó Krisztián rajongó vagy? Rendelj tőle személyes videóüzenetet a giftshow.hu-n keresztül!

 

Fotó: Zámbó Krisztián hivatalos oldala

Picture

Curtisék élő adásban tépték le magukról a ruhát!

2018. Nov 27.

Ettől a chippendale produkciótól biztos, hogy minden női száj tátva maradt… Curtis és Baronits Gábor szinte minden textilt ledobott magáról a Csak show és más semmi pénteki adásában. Curtis egy autó tetején, szexi csipőmozgással locsolta felsőtestét, miközben Baronits és a Hot Man Dance tagjai erotikus táncot lejtettek a színpadon.

A fiúk, állításuk szerint nemcsak a próbákon gyakoroltak teljes erő- (és póló-) bedobással a produkció tökéletes kivitelezésére. Kb. 10 éves koruk óta erre az alkalomra készültek, amit alsógatyás gyerekkori fotókkal is bizonyítottak! ;)

 

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Jóni Máté a Dorko Hungary kollekciójának reklámarca

2018. Nov 23.

Jóni Máté a Dorko cipő és ruházati márka Hungary kollekciójának termékeit reklámozza. A vállalat több más, magyar sztárral is együttműködik, hogy népszerűsítse termékeit.

„Train hard, fight easy, and wear Dorko.”

Fotó: Jóni Máté hivatalos Facebook oldala

Picture

Köböl Anita egyre több műsorvezetői feladatot lát el

2018. Nov 19.

Köböl Anita az év végén egyre több céges rendezvényen vesz részt műsorvezetőként, így kifejezetten sok feladatot lát el. Anita nagyon szereti ezt az időszakot, hiszen csodás ruhakölteményeket ölthet magára ilyenkor.

„Elindult az év végi céges rendezvények sora, ilyenkor kicsit több feladat hárul rám, mint műsorvezető. Nem titkoltan szeretem ezt az időszakot, egyrészt, mert a munkámnak ezen része feltölt, örömömet lelem benne, másrészt, mert lehetőségem van csodás kreációkba bújni, hiszen egy gála méltósága megköveteli. Igaz ez a meghívott vendégekre is. Rajtam most egy csodaszép @ke_fashiondesign ruhát láthattok, és ha rajtam múlik, felvonultatok belőle még pár darabot. A mai nap nagyszerűen sikerült, mindig olyan jól esik az elégedett ügyfél visszajelzése, a mosoly az arcokon, a jó hangulat. Köszönöm a megtisztelő feladatot #takarekcsoport! Decemberben újra találkozunk. 2x.”

Fotó: Köböl Anita hivatalos Facebook oldala

Picture

Közös tetoválást csináltatott Mc Hawer és barátnője

2018. Nov 16.

Az énekes a barátnője lábfején található „Happy” feliratú tetoválást varratta szintén a lábfejére, boldogságuk jelképeként.

„Boldogságunk jelképeként lelestem a párom lábfején lévő "Happy" tetoválást és magamra varrattam. Innentől már együtt vagyunk "boldogok" <3 Kívánjuk ezt mindenkinek, aki szerelmes... <3”

Fotó: Mc Hawer hivatalos Facebook oldala

Picture

Varga Viktor a Noizz.hu főszerkesztője lehetett egy napra

2018. Nov 12.

A terepcsere során 1 napig egy sztár lehet a Noizz.hu online magazin főszerkesztője. Varga Viktor mellett Dukai Regina is az oldal főszerkesztőjeként dönthetett a honlapon megjelenő tartalmakról.

„Érdekes, és különleges témákat fogunk feszegetni, remélem izgalommal várjátok Ti is!:)”

Fotó: Varga Viktor hivatalos Facebook oldala

Picture

Berki Krisztián és párja Franciaországban járt

2018. Nov 09.

Berki Krisztián és párja, Mazsi, Franciaországban töltötte a hétvégét. A pár a párizsi közlekedéshez a rajongók meglepetésére a BKV-t választotta.

„Én így várom a szerelmem mint egy James Bond007 de Mazsi mégis a Francia BKV-t választotta.....

#amieletunk #paris #weekend #berkimazsi #aberki”

Fotó: Berki Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Kollányi Zsuzsi Szeretet Nagykövet lett

2018. Nov 05.

Az énekesnő a Tele Pocak jótékonysági szervezet felkérésére vállalta el a Szeretet Nagykövet címet. A szervezet jelenleg mikulás csomagokat gyűjt rászoruló gyerekeknek.

„Képzeljétek, a mai naptól a Tele Pocak jótékonysági szervezet felkérésére Szeretet Nagykövet lettem.

Örülök neki, hiszen mint tudjátok, nekem nagyon fontos, hogy jó ügyek mellé álljak.

Most èppen Mikulás csomagot gyűjtenek.

5000 db volt az eredeti cél, de mar közel 10.000nél tartanak! Több, mint 40 településen várják őket a rászoruló gyerekek.

Ha van kedvetek, most Ti is segíthettek.

Adományitokat 4 helyre vihetitek vagy küldhetitek (a Tesco SPAR vagy Príma házhozszállítással )

Szent István út 248-250. Budapest 1213

Szeged Kölcsey utca 4 Propeller Söröző és Étterem

Kecskemét  Leves’M Piramis Udvarház

Nyíregyháza “Üvegház” es a Valahol

Imádom a következő szlogent, és szerintem èrdemes megjegyezni:

“A jótèkonyság menő!”

#telepocak #ajótékonyságmenő”

Fotó: Kollányi Zsuzsi hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő új gospel dallal jelentkezett

2018. Nov 02.

Megjelent Oláh Gergő legújabb gospel dala. A szám címe: Ma van a legszebb nap.

"Ha még nem hallottad, akkor ezzel az új dallal kívánok neked mégjobb, vagy sokkal jobb napot, mint a tegnapi volt!
Link a Bioban!
És köszönöm a dalt ezeknek a fantasztikus embereknek!
Dal,Vokál: Havas Lajos
Szöveg: Pajor Tamás
Master: Csicsák Norbert
Vokál: Cselovszki Rozina
#gospel #mavanalegszebbnap #nemsokára #jön #a #következő #gospel
https://youtu.be/QScaRPpxGwk"

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Fenyvesi Zoltán is részt vett a Cosmopolitan Blogger Days-en

2018. Oct 29.

2018. október 26-27-én rendezték a Cosmopolitan Blogger Dayst, melyen Fenyvesi Zoltán is részt vett. Az eseményen előadásokat tartottak és díjazták az év bloggereit és influencereit.

"Igazi cosmopoliták voltunk tegnap"

Fotó: Fenyvesi Zoltán hivatalos Facebook oldala

Picture

Megtekinthető Cinthya Dictator fotókiállítása

2018. Oct 26.

Cinthya Dictator új fotókiállítása megtekinthető Heroes & Stories címmel a BMC-ben. A kiállítást Szirtes János Munkácsy-díjas képzőművész nyitotta meg.

Fotó: Cinthya Dictator hivatalos Facebook oldala

Picture

L.L. Junior kisfiaival közös fotót posztolt

2018. Oct 22.

L.L. Junior fiaival közösen meglátogatta a nagymamát, majd utána az énekes óvodába vitte a fiúkat.

„Meglátogattuk a mamát egy kávéra és már tűz az oviba. Gyönyörű napot kívánunk mindenkinek, nekem már az”

Fotó: L.L. Junior hivatalos Facebook oldala

Picture

Új klippel jelentkezett Dj Lia

2018. Oct 19.

Dj Lia Burai Krisztiánnal közösen készítette el legújabb dalát, a Happy People című számot. A két zenész a dal videoklipjében is közösen szerepel.

„Végre elérkezett a mai nap is!!!!

Büszkén mutatjuk be HAPPY PEOPLE legújabb klipünk Burai Krisztián hivatalos oldala-val az alapzenén pedig Roberto Rios x Dan Sparks-szal dolgoztam együtt! Igazi csapatmunka volt, imádtuk!

Hallgassátok,szeressétek,osszátok!!!!

#HappyPeople”

Fotó: Dj Lia hivatalos Facebook oldala

Picture

Curtis Tatár Csillával közösen szerepel a TV2 új műsorában

2018. Oct 15.

A rapper nagyon kedveli Tatár Csillát, a Csak show és más semmi című műsorra való készülés során jó baráti kapcsolat alakult ki közöttük.

„Eljött végre ez a nap is.

Ma útjára indul a tv2 vadonatúj show műsora amire mi már nagyon készültünk @csillatatar

Nagyon hálás vagyok az égnek ,hogy vele sodort össze. Nagyon megszerettem őt és a lelkét!

Egy csodálatos ember!

Szurkoljatok nekünk és ha tudtok szavazzatok is ma ránk mert szükségünk van rátok. Tatár Csilla Csak show és más semmi TV2”

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Újra szerelmes MC Hawer

2018. Oct 12.

Az énekes új barátnőjével, Fannival, egy fellépésen ismerkedett meg. A közöttük lévő 33 év korkülönbség egyikőjüket sem zavarja, nagyon boldogok együtt.

"LOVE FOREVER"

Fotó: MC Hawer hivatalos Facebook oldala

Picture

Jelölték Varga Viktor videoklipjét a harmadik Magyar Klipszemlén

2018. Oct 08.

Varga Viktor Nagyutazás című dalának videoklipje jelölést kapott a magyar vonatkozású zenei videók szakmai versenyén, a Magyar Klipszemlén. A versenyt idén már harmadik alkalommal rendezik meg.

"Kèpzeljètek jelöltèk a Nagyutazàs c. Dalom videoklipjèt a Klipszemlèn! Ha szerettek, szavazzatok!:) itt: www.klipszemle.com/vote
Rendezo: Kristof Pajor Photgorahpy
Zene es Szoveg: Varga Viktor
#klipszemle #videoklip #nomination #award"

Fotó: Varga Viktor hivatalos Facebook oldala

Picture

Újabb Kollányi Zsuzsi dal készül

2018. Oct 05.

Kollányi Zsuzsi Bartalos Jenő dalszövegíróval és Lotfi Begi elektronikus zenésszel közös képet osztott meg Facebook oldalán. Az együttműködés arra utal, hogy egy újabb dalt készítenek el hamarosan.

„Nem ismerősek ezek a pasik Valahonnan?
#somethingscoming
Lotfi Begi
#bartalosjenő
Gresta Mastering Studio – itt: Gresta Mastering Studio.”

Fotó: Kollányi Zsuzsi hivatalos Facebook oldala

Picture

Új klippel jelentkezik Oláh Gergő

2018. Sep 28.

Ezen a héten jelenik meg Oláh Gergő első gospel dalához készített klipje. Az énekes a klip megjelenéséig további információkat oszt meg rajongóival a dalról és Istennel való kapcsolatáról.

„A héten érkezik az első Gospel dalom klipje!
Mielőtt kiteszem a klippet, előtte lesz egy élő bejelentkezésem a facebookon, ahol beszélek a dalról és most először részletesen, az Istennel való kapcsolatomról!
Majd figyeljetek :)
#gospel #gospelmusic #godisgood #találkozás #gospelsong”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Curtis barátnőjével nyaral Görögországban

2018. May 31.

A rapper kedvesével, Krisztivel, Zakinthos szigetén, Görögországban piheni ki a fáradalmakat. Curtis a nyaralásról több képet is posztolt rajongói legnagyobb örömére.

„Jaszasz!"

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Cynthia Dictatort zombinak sminkelték a The Walking Dead kapcsán

2018. May 24.

Cynthia Dictatort felkérte az RTL Spike a hamarosan adásba kerülő The Walking Dead sorozat reklámozására. A modellt realisztikus zombivá alakították a fotózás kedvéért.

Tudjátok, hogy csípem az őrült sminkeket és a hátborzongató dolgokat... na, ez most mindennek a csúcsa! Az RTL Spike a hamarosan adásba kerülő The Walking Dead sorozat kapcsán keresett meg, hogy néhány óra alatt oszló hullává varázsolhassanak... hát nem kellett sokat győzködni! Ti mit gondoltok a végeredményről? Ha nem kellene "kigyógyulnom" belőle, a részeket is ebben nézném! :) #thewalkingdead #zombiemakeup #rtlspike #reklám @mgfxcreation”

Fotó: Cynthia Dictator hivatalos Facebook oldala

Picture

Dj Lia megkezdte a horvátországi buliszezont

2018. May 21.

Dj Lia már Horvátországban van és a szezonnyitó parti sorozatra készül.

"Croatian Season Opening Starts Now #djlia #croatia #thankful #6years #pioneer #myway #kustanczilia #djane #letsrockdontstop #summer2018"

Fotó: Dj Lia hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő nyert édesanyjával a Vigyázat, szülővel vagyok! műsorban

2018. May 18.

Oláh Gergő édesanyjával vett részt a Vigyázat, szülővel vagyok című műsorban, ahol meg is nyerték a játékot.

„Nyertünk #vigyazatszulovelvagyok #nyertünk #anyukám”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Orosz György Maksa Zoltánnal közös fotót posztolt

2018. May 15.

Orosz György Maksa Zoltán Karinthy-gyűrűs magyar humoristával pózolt egy félkész épületben.

„Maksa Zolival vakolás és három óra előtt. #maksazoli #comedycentral #showderklub #oroszgyuri #komediastudio #standupcomedy #radiokabare #humorista”

Fotó: Orosz György hivatalos Facebook oldala

Picture

Új dallal és klippel jelentkezett Zámbó Krisztián

2018. May 11.

Megjelent Zámbó Krisztián új, nyárindító slágere Édesem címmel. A dalhoz már klip is készült a rajongók legnagyobb örömére.

„Fogadjátok sok szeretettel új dalomat és klipemet (Édesem) egy kis nyár indító. A megosztásokat megköszönöm!”

Fotó: Zámbó Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Köszönetet mondott rajongóinak MC Hawer

2018. May 07.

Az énekes megköszönte rajongóinak, hogy már 23 éve szeretik őt, valamint kifejezte, hogy hálás, hogy továbbra is szórakoztathatja őket.

„Azon morfondíroztam az éjszaka, hogy 23 éve mertem egy nagyot álmodni és ez azóta is tart... Vajon miért "hakniznak" még mindig óriási sikerrel - tömegek előtt a 90's évek zenekarai, előadói? Talán mert akkor jókor voltunk jó helyen és időben? Nem tudom. Csak azt tudom, hogy nekünk szívből jött az egész, nem mentünk tehetségkutatókba, inkább megpróbáltunk "szerény" körülményeinkhez képest a közönség felé közvetíteni a mondanivalónkat. Megvártuk, kivártuk, amíg ŐK emelnek fel addig a szintig, hová valók vagyunk. Azt gondoltuk, jó kis buli lesz, aztán egyszer csak majd vége. De nem lett vége... Még most is tart és most is ugyanolyan hálásan fogadnak az emberek, amilyen vidám szívvel adjuk át hétről-hétre azt a hangulatot, amit 23 éve megálmodtam... Vajon meddig fog ez tartani? Már nem gondolkodunk ezen, csak tesszük a dolgunkat <3 Továbbra is bízunk abban, hogy nagyon sokáig élvezhetjük még a szereteteteket és talán még évekig azt csinálhatjuk, amit a világon a legjobban szeretünk: SZÓRAKOZTATNI... Köszönöm/köszönjük Nektek, hogy vagytok nekem/nekünk :) #sosehalunkmeg”

Fotó: MC Hawer hivatalos Facebook oldala

Picture

Cynthia Dictator sikeresen leadta szakdolgozatát

2018. May 04.

Cynthia Dictator diszlexiája miatt nagyon nehezen boldogult a szakdolgozat írással, de szerencsére időben sikerült leadnia a végleges változatot.

„Sikerült leadnom a szakdolgozatom végleges formáját! el sem hiszem, hogy túl vagyok rajta! A diszlexiám miatt nagyon nagy küzdelmek árán jutottam el végeredményig! De itt a bizonyiték, hogy nem lehetetlen!!  #diszlexia #diploma #szakdolgozat #mome”

Fotó: Cynthia Dictator hivatalos Facebook oldala

Picture

Tanzániában járt Dj Lia

2018. May 02.

Dj Lia részt vett a Rubint Réka által szervezett zanzibári Alakreform táborban. Az esemény kapcsán Tanzániában is járt és a helyi lakosokkal is találkozott.

„Helybéliekkel, még múlt héten, Tanzániában.”

Fotó: Dj Lia hivatalos Facebook oldala

Picture

Széttáncolta a világot Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi

2018. Apr 30.

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván a TV2 Nagy Duett című műsorában alkotnak egy párt, emiatt pedig rengeteget próbálnak a közös fellépésekre.

"@kamaras.ivan és én kipurcantunk széttáncoltuk a vilàgot. De nézzétek csak milyen dögös pólója van!#rehearsal #dance #late #wearetired #longday #nagyduett #tv2 #cooltshirt #mybrand #heissokindforwearingit"

Fotó: Kollányi Zsuzsi hivatalos Facebook oldala

Picture

Új ruhakollekciót tervezett Hódi Pamela

2018. Apr 27.

Megálmodta és megvalósította első ruhamárkáját Hódi Pamela. A márka a Medoo névre hallgat, a ruhakollekcióban alsók, felsők, ruhák és szettek is megtalálhatók.

„Megálmodtam, megvalósítottam. Fogadjátok sok szeretettel Magyarország legújabb ruhamárkáját a Medoo t @medooforyou
Facebook: Medooforyou
Webshop: www.medoo.hu
#medooforyou #medoo #ujruha #enruham #boldogvagyok #pamelaruha #reklam #kovessetekimadjatok #leszsokfoto”

Fotó: Hódi Pamela hivatalos Facebook oldala

Picture

50 milliós nézettség fölött jár a Belehalok című szám

2018. Apr 25.

Több mint 50 millióan hallgatták már meg Majka, Curtis és a BLR közös szerzeményét, a Belehalok című számot. Ennek apropóján osztotta meg Curtis Facebook oldalán a nagy sikernek örvendő dalt.

„Jó reggelt. 50 millió 500ezer Majka BLR”

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Megjelent Berki Krisztián és Ambrus Attila közös könyve

2018. Apr 23.

Közös könyvet adott ki Berki Krisztián és Ambrus Attila Rosszfiúk Ázsiában címmel. A könyv a két férfi beszélgetéseit foglalja össze, melyek az Ázsia Expressz című műsor forgatása alatt zajlottak.

„Olyan lett a könyv mint a biliárdban a fekete ha Te teszed el, Te nyertél mindent
#rosszfiukazsiaban #aberki”

Fotó: Berki Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő negyedszerre is apa lesz

2018. Apr 10.

Bővül a család Oláh Gergőéknél. Az énekes felesége, Niki, 4. gyermeküket várja. A babavárás örömeit közösségi oldalaikon osztják majd meg rajongóikkal.

„Szóval Igen! Bővül a családunk! Útban van felénk egy újabb Áldás, a 4. Gyermekünk! Nagyon boldogok vagyunk! De ezt csak itt, veletek szeretnénk megosztani, akik követtek minket a közösségi oldalainkon, és velünk együtt örültök! :) Azt szeretnénk kérni a kedves újságíróktól és médiumoktól, hogy engedjék meg nekünk, hogy amennyire lehet, most megéljük csak magunknak "privátban" ezt az időszakot! :) Azoknak akik követnek engem és Nikit az oldalainkon, azokkal szívesen tudatunk, mutatunk majd boldog pillanatokat! :) Kövessétek Nikit :) https://www.instagram.com/olahgergoneniki/ @olahgergoneniki

A Fotókat köszönjük BLaCi Faces -nek. #család #öröm #gyermek #áldás #baba #pocaklakó #negyedik #párbanleszünk #niki #szülőkvagyunk #boldogság #nagycsalád #izgalmasazéletünk #ígyjó #godisgood”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

L.L. Junior már javában készül a fellépéseire

2018. Mar 14.

Elkezdődtek a táncpróbák L.L. Junior tavaszi és nyári fellépéseire. Az énekes egy próbáról jelentkezett be rajongóihoz és gyönyörű, fitt napot kívánt nekik.

„Táncpróbával induljon a nap. Készülünk a tavaszi/nyári fellépésekre. Gyönyörű & Fitt napot kívánunk mindenkinek”

Fotó: L.L. Junior hivatalos Facebook oldala

Picture

Yin & Yang partin vesz részt Dj Lia

2018. Mar 07.

Mindent elsöprő Yin & Yang partin vesz részt Dj Lia március 9-én pénteken, Budapesten. A keleti kultúrához tartozó ellentétekből fakadó változatosságot élhetik majd át a bulin résztvevők a zene pulzálásán keresztül.

„A keleti kultúra nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a világon mindennek két oldala van. Egy női és egy férfi; egy sötét és egy világos; egy jó és egy rossz… Az ellentétek tartanak egyensúlyban mindent. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan élheted meg ezt a folytonos pulzálást a zenén keresztül, találkozzunk pénteken, március 9-én este tízkor a Buddha-Bar Budapestben egy mindent elsöprő Yin & Yang partira!”

Fotó: Dj Lia hivatalos Facebook oldala

Picture

Morvai Noémivel vezetett műsort Fenyvesi Zoltán

2018. Feb 26.

A Magyar Paralimpiai Bizottság 20. jubileuma alkalmából szervezett gálaesten közösen vezetett műsort Morvai Noémi és Fenyvesi Zoltán.

Az a megtiszteltetés ért, hogy tegnap este a Magyar Paralimpiai Bizottság 20 éves gálaestjén Morvai Noémivel együtt vezethettem műsort. Köszönöm a lehetőséget, remekül éreztem magam!”

Fotó: Fenyvesi Zoltán hivatalos Facebook oldala

Picture

Háziállatot vásárolt Cinthya Dictator

2018. Feb 05.

Cinthya egy szfinx, vagyis kanadai szőrtelen macska gazdája lett. A kis állatot Ziggy Stardust-nak nevezte el, ami nagy kedvence, David Bowie alteregójának elnevezése volt.

„Drága kis babám Ziggy”

Fotó: Cinthya Dictator hivatalos Facebook oldala

Picture

Bárányhimlős lett Hódi Pamela kislánya

2018. Jan 31.

Hódi Pamela kislánya, Nati, elkapta a bárányhimlőt, emiatt hosszú távú pihenésre kényszerültek mindketten a négy fal között.

„Én már egy picit jobban vagyok, Natkón viszont egyre több a pötty, ami nyilván normális. Egymást ápolgatjuk most egy picit”

Fotó: Hódi Pamela hivatalos Facebook oldala

Picture

Több mint 12 millióan látták Kollányi Zsuzsi új klipjét

2018. Jan 26.

Hatalmas siker Kollányi Zsuzsi Majkával és Lofti Begivel közös, Valahonnan című száma. A dalhoz készült videoklip nézettsége már elérte a 12 milliót.

„12 MILLIÓ!!!!! Nagyon szuper érzés! Boldog vagyok, hogy ennyire szeretitek! Majka Lotfi Begi Bartalos Jenő”

Fotó: Kollányi Zsuzsi hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő fotózáson vett részt fiaival

2018. Jan 18.

Oláh Gergő apa-fiai fotózáson vett részt két kisfiával, Denisszel és Nolennel. A képek a Marie Claire magazinban lesznek majd láthatóak.

„Ma egy nagyon menő Apa Fia(i) fotózáson voltunk a fiúkkal! :)
#comingsoon #apafiai #olahgeri #denisz #nolen #marieclaire #magazin”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Londonban találkozott fiával MC Hawer

2018. Jan 15.

MC Hawer és a Tekknő egy magyar buli keretében járt Londonban, ennek kapcsán ott élő fiával, Tamással is találkozott az énekes.

„Végre házhoz jöttem a kisfiamhoz – Tamás Koczka”

Fotó: MC Hawer hivatalos Facebook oldala

Picture

Köböl Anita a természetes nők előtt tiszteleg

2018. Jan 14.

Köböl Anita kiállt a természetes nők és az egészséges női testkép mellett, valamint arra hívta fel nőtársai figyelmét, hogy hibáikkal együtt is gyönyörűek.

„Biztosan behúzhattam volna azt a kis puklit a combomon, hogy nagyon fancy és glamúros legyek, de akkor becsapnék mindenkit körülöttem, magamat is beleértve. Arról nem beszélve, hogy csak kergetném az önàmított tükörképemet nap, mint nap, miközben utálom a testemet, amiben élek, mert nem azt kapom vissza, amit elvàrok. Már így is nagyon tudok haragudni egy karikára, vagy egy ráncra, pedig semmi bajom a korommal, aminek természetes velejárója néhány mosolygós kis vonal a szemem körül, de hajlamos vagyok elhinni, hogy az idolizàlt képek engem csak a saját hibáimmal szembesítenek. Szóval szeretnék minden - valóban természetes - testű nő előtt tisztelegni és azt mondani Nektek: SZÉPEK VAGYTOK!
#naturalbeauty #body #yourbody #yourlife #beauty #woman”

Fotó: Köböl Anita hivatalos Facebook oldala

Picture

L.L. Junior hatalmas bulit csapott

2018. Jan 13.

L.L. Junior Tiszaföldváron és Mezőtúron lépett fel és hatalmas bulit csapott rajongóival.

„Ma este Bulizunk! Tiszaföldvár, Club Beautiful 23:30 Mezőtúr, Club Royal 01:30 Csatlakozzatok hozzám! Addig is gyönyörű napot nektek”

Fotó: L.L. Junior hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő elfelejtette a dalok sorrendjét

2018. Jan 12.

Oláh Gergő hirtelen elfelejtette, hogy melyik dal következik a koncertjén, ez pedig vicces pillanatokat szült a színpadon.

„Amikor nem jut eszedbe a következő dal @tthadam_ meg kinevet @yellow_budapest #jammsession #yellow #stenk #live #koncert”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Berki Krisztián kislányáról osztott meg egy fotót

2018. Jan 11.

Berki Krisztián lánya, Nati, épp a lakásban rollerezett, amikor a büszke apuka egy fotót készített róla.

„Imádom amikor Boldog #berkinatasazselyke #mygirl #myeverything #mydaughter #aberki”

Fotó: Berki Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Indiában járt Dj Lia

2018. Jan 09.

Dj Lia fellépései miatt pár hetet Indiában töltött, és tegnap érkezett haza Magyarországra.

„Ez a pár hét is gyorsan eltelt, fellépések, sok új arc és rengeteg zene és szeretet. Holnap indulok haza, pénteken 01.12-én találkozunk a Pikanto Funclub-ban egy szolid kis partyra. RISE NRG #sponzoralttartalom – – India”

Fotó: Dj Lia hivatalos Facebook oldala

Picture

Nagy Szilárd Batman-nek öltöztette kisfiát

2018. Jan 07.

Nagy Szilárd kisfiát, Noát Batman-nek öltöztette és egy aranyos képet osztott meg róla rajongói legnagyobb örömére.

„Életünk legnagyobb csodája: a kis Batman! :)”

Fotó: Nagy Szilárd hivatalos Facebook oldala

Picture

Malagában járt Fenyvesi Zoltán

2018. Jan 06.

Spanyolország kikötővárosában, Malagában járt Fenyvesi Zoltán a két ünnep között.

„Üdvözlet Malagából! Ezek a spanyol fenyőfák olyan furák. Nem értem miért.”

Fotó: Fenyvesi Zoltán hivatalos Facebook oldala

Picture

Édesapjával közös emléket osztott meg Zámbó Krisztián

2018. Jan 05.

Édesapjára emlékezve osztott meg néhány régi közös fotót Zámbó Krisztián.

„Szeretlek és hiányzol édesapám!”

Fotó: Zámbó Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Zsédával közös fotót posztolt Varga Viktor

2018. Jan 04.

Varga Viktor és Zséda is szerepel az Álomutazó mesemusicalben, ennek kapcsán a backstage-ben készítettek egy közös fotót.

„Zsédával a bálban... Ady #backstage #alomutazo #felhokfelett @zsedavue @tulipantunderprodukcio”

Fotó: Varga Viktor hivatalos Facebook oldala

Picture

Curtis már a nyári fesztiválszezont várja

2018. Jan 03.

Curtis nagy erőkkel készül 2018-ra, hiszen márciusban az Arénában koncerteznek Majkával, utána pedig beindul a nyári fesztiválszezon.

„Ha csak fele annyira várjátok az Arénás bulit és a nyári fesztivál szezont mint én akkor ismét sok teltházas koncertet tolhatunk le közösen #curtis #rap #hiphop #2018 #majkacurtis #fesztival #newerahungary #rtr”

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő közzétett egy fotót legkisebb gyermekéről

2017. Dec 24.

Oláh Gergő harmadik gyermekéről, Nolenről osztott meg egy karácsonyi fotót rajongói legnagyobb örömére.

„Ő pedig itt a legkisebb, NOLEN!
Ő egy szeretetbombát robbantott a családunkban amikor megérkezett!
Minden gyermek amikor megszületik, hoz magával valami kincset...
Ő tanít minket feltétel nélkül, tisztán, beleborzongóan ölelni, szeretni!
#nolen #ahamrmadik #szeretetbomba #bajnok #hajaismijen #ketnapkaracsonyig
Fotó: BLaCi Faces”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Köböl Anita már beszerezte a karácsonyi ajándékokat

2017. Dec 23.

Köböl Anita időben beszerezte az összes karácsonyi ajándékot, és semmit sem hagyott az utolsó pillanatra.

„Ma volt az utolsó ajàndékbeszerzős napoooom!!!! Yessss!Ti hogy àlltok,mindenkinek megvan minden? 
#fashion #fashionista #ootd #wiwt #todayiamwearing #style #pink #bomber #jacket #trend #wiw #whatiwear #fashionaddict #fashionfever #instaphot #instadaily #jeans @fashionboxstyle @fashionairy

Fotó: Köböl Anita hivatalos Facebook oldala

Picture

52 éves lett MC Hawer

2017. Dec 22.

Az énekes 52. születésnapja alkalmából az idei év számára legemlékezetesebb emlékét osztotta meg rajongóival.

„Ma lettem 52 éves... Az idei évem talán legemlékezetesebb élménye van a képen... :) Szép napot Nektek (is) <3 – – Pattaja”

Fotó: MC Hawer hivatalos Facebook oldala

Picture

Szép napot kívánt rajongóinak L.L. Junior

2017. Dec 21.

L.L. Junior egy késői reggeli után jelentkezett be rajongóihoz, hogy sikeres napot kívánjon nekik.

„Egy kellemes késői reggeli egy kellemes helyen és indulhat is a Nap! :) Sikeres és szép napot kívánok mindenkinek! :) #LLJunior”

Fotó: L.L. Junior hivatalos Facebook oldala

Picture

Cynthia Dictator elkészítette szakdolgozatát

2017. Dec 19.

A művész a végső hajrában nagyon elfáradt, de minden erőfeszítésének köszönhetően időben elkészült szakdolgozatával.

„Több mint 24 óra alvás nélkül de elkészült végre a szakdolgozatom! Minden erőmet és energiamat beletettem. Most téli álmot fogok aludni Az #öszinteség #fontossága a #szubjektumdesign ban”

Fotó: Cynthia Dictator hivatalos Facebook oldala

Picture

Hódi Pamela papájával fotózkodott

2017. Dec 17.

Hódi Pamela egy közös képet posztolt fiatalos papájával, akit a kommentelők nagyon aranyosnak találtak.

„Papa"

Fotó: Hódi Pamela hivatalos Facebook oldala

Picture

Születésnapját ünnepelte DJ Lia

2017. Dec 16.

DJ Liát születésnapja alkalmából nagyon sokan felköszöntötték, és rengeteg ajándékot is kapott.

„Boldog szülinapot nekem! Olyan drágák vagytok, hogy annyian felköszöntöttetek már! Nagyon megható, köszönöm! Bárcsak minden napom így telne!
Egyébként, ha többet szeretnétek látni a mindennapjaimból, kövessetek Instagramon is, ahol @djlia_official néven találtok meg. Puszi nektek!”

Fotó: DJ Lia hivatalos Facebook oldala

Picture

Jótékonysági ételosztáson vesz részt Berki Krisztián

2017. Dec 15.

Az Il Classico Italiano étterem ételosztással kedveskedik a rászorulóknak karácsony alkalmából. Az adományt Berki Krisztián és Emilio fogják kiosztani.

„Sziasztok az @il_classico_italiano étteremnek köszönhetően Dec. 20-án 12- órától várunk benneteket nagy szeretettel egy tál étellel.
gulyásleves, pizza kenyér és forró tea a menü!
Mi közösen így szeretnénk Áldott Békés Ünnepeket Kívánni Mindenkinek
Nyugati tér 6. Dec. 20. Szerda 12:00 óra #ilclassico #aberkilife #aberki”

Fotó: Berki Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Nagy Szilárd találkozott másod-unokatestvérével

2017. Dec 14.

Nagy Szilárd az Intercontinentalban lépett fel a Roche cég évzáró partiján és itt futott össze másod-unokatestvérével.

„Tegnap ismét az Intercontinentalban léptünk fel a Roche cég évzáró partyján. Kicsi a világ, rég látott másod unokatesóm is jelen volt... :)”

Fotó: Nagy Szilárd hivatalos Facebook oldala

Picture

Kollányi Zsuzsi Comet gömböt kapott

2017. Dec 13.

A 2017-es Comet gálán a legjobb klip Kollányi Zsuzsi, Lofti Begi és Majka Valahonnan című száma lett. A Comet gömböt Kollányi Zsuzsi vehette át.

„Vajon örültem?”

Fotó: Kollányi Zsuzsi hivatalos Facebook oldala

Picture

MC Hawer és a Tekknő Kanadában lép fel Valentin-napon

2017. Dec 11.

Az együttes 8 év után jövőre újra Kanadába látogat. Fellépésük Valentin-nap környékére esik, így február 16-18-ig lehet velük majd együtt bulizni.

„Kedves Kanadai barátaink :) Jó hír, hogy 8 év után újra találkozunk Kanadában <3 Együtt bulizhatunk Valentin nap alkalmából <3 Részletek hamarosan:)”

Fotó: MC Hawer hivatalos Facebook oldala

Picture

Curtis Debrecenben lépett fel

2017. Dec 10.

Curtis Majkával közösen adott egy fergeteges koncertet Debrecenben a rajongók legnagyobb örömére.

„Kösz Debrecen #Curtis #majkacurtis #debrecen #hall #rtr #newerahungary New Era Hungary RETRO JEANS Playersroom”

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Köböl Anitát Glamour nagykövetnek választották

2017. Dec 09.

Köböl Anita a Glamour magazin nagykövete lesz a következő 5 hónapban. Ez alatt az időszak alatt minél izgalmasabb képet szeretne majd mutatni a Glamour világából.

„Sziasztok Dràgàk! Szeretnék megosztani veletek egy szàmomra nagyon fontos hírt,ami életemben az utóbbi idők egyik legcsodàsabb élménye!Az a megtiszteltetés ért,hogy idén engem vàlasztottak Glamour Nagykövet -nek! Olyan boldog vagyok, el se tudom mondani! A feladatra pàlyàzni lehetett, talàn làttàtok koràbban, én igyekeztem egy humoros, őszinte anyagot készíteni. Ezzel bejutottam a középdöntőbe, most pedig itt àllok, mint a Nagykövetségem első napja! A következő 5 hónapban minden tőlem telhetőt megteszek,hogy méltó módon képviseljem a magazint, Benneteket, és minél izgalmasabb képet mutassak meg nektek a Glamour vilàgàból.
Tegnap este egy rendezvény hàziasszonya voltam az Aquaworldben, a munkàm egyik legjobb része, hogy ilyen làgyan lehulló,nőies darabokat viselhetek.: @Kiràly Beàta Camicia by Korinna"

Fotó: Köböl Anita hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő a decembert sem tölti pihenéssel

2017. Dec 08.

Oláh Gergőnek a decemberi időszak is nagyon aktívan telik a rengeteg fellépésnek köszönhetően.

„Indul a Decemberi Hajtás #december #hajtas #fellepes #szeretem #mindjártvégeazévnek”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Fenyvesi Zoltán Boldog Mikulást kívánt rajongóinak

2017. Dec 07.

Fenyvesi Zoltán Coca-Colát szürcsölve kívánt boldog Mikulást rajongóinak.

„Boldog Mikulást! :) Coca-Cola #ad #cocacolamagyarorszag – Zoltán Fenyvesi”

Fotó: Fenyvesi Zoltán hivatalos Facebook oldala

Picture

Berki Krisztiánékat meglátogatta a Mikulás

2017. Dec 06.

A FEM3 Café műsorvezetőjeként Berki Krisztián és Stohl Luca vendégül látta a Mikulást, valamint néhány krampuszt is, akiket az Animal Cannibals együttes tagjai testesítettek meg.

„9:20-kor jövünk #fem3cafe #aberkilife #aberki @lucastohl”

Fotó: Berki Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Új frizurával hódít Cynthia Dictator

2017. Dec 05.

Cynthia Dictator rövid bubifrizurát vágatott magának, ráadásul sötétbarnára is festette a haját.
Rajongói szerint nagyon jól áll neki az új frizura.

„Szia hajam – Cintia Mercédesz Gombos társaságában.”

Fotó: Cynthia Dictator hivatalos Facebook oldala

Picture

Jóni Máté is a Loyalty is Royalty kampány mellé állt

2017. Dec 04.

A DRK márka a Loyalty is Royalty kampánnyal látássérült embereknek szeretne segíteni. Ezt úgy próbálják elérni, hogy vakvezető kutyák kiképzésére gyűjtenek adományokat, ezáltal egy hű társsal tudják megkönnyíteni a látássérült emberek életét. Több híresség, köztük Jóni Máté is csatlakozott a kezdeményezéshez.

„Magyarországon jelenleg 85 vak ember vár vakvezető kutyára! Segíts velünk Te is! www.loyaltyisroyalty.hu #drkloyaltyisroyalty #dorko @loyaltyisroyalty_drk”

Fotó: Jóni Máté hivatalos Facebook oldala

Picture

Dj Lia már megírta a Mikulásnak kívánságlistáját

2017. Dec 03.

Dj Lia már nagyon várja a Mikulást. Kívánságlistája élén az áll, hogy a december 8-án telt házas legyen Mikulás Partija Szegeden.

„Ti várjátok már a Mikulást? Én már meg is írtam neki a kívánságlistámat, és a legtetején az áll, hogy legyen telt házas a december 8-i Mikulás Partym a szegedi Spiritben!
A tudnivalókért katt https://facebook.com/events/1788367498135384/”

Fotó: Dj Lia hivatalos Facebook oldala

Picture

L.L. Junior otthonából köszöntötte rajongóit

2017. Dec 02.

L.L. Junior otthonából, zongorája mellől kívánt dallamos és vidám napot rajongóinak.

„Zongora mellől kívánok nektek kellemes, dallamos és vidám napot!”

Fotó: L.L. Junior hivatalos Facebook oldala

Picture

Szegeden énekelt Nagy Szilárd

2017. Dec 01.

Nagy Szilárd a Black Velvet zenekarral lépett fel Szegeden.

„Tegnap Szegeden zenéltünk a Velvettel!”

Fotó: Nagy Szilárd hivatalos Facebook oldala

Picture

Köböl Anita Baby Gabival és Stohl Lucával együtt vett részt egy sajtótájékoztatón

2017. Nov 30.

Köböl Anita egy sajtótájékoztatón vett részt, ahol a Lipóti Pékség és a Diawellness karácsonyi bejglijeiről volt szó. Az eseményen Baby Gabi és Stohl Luca is megjelent.

„A ma reggeli sajtótájékoztató krémje, stílusosan, hiszen a Lipóti Pékség és a Diawellness karácsonyi bejglijeiről, valamint az ünnepi finomságokról volt szó. Mákos vagy Diós???? Stohl Luca Hivatalos oldala – Baby Gabi Hivatalos”

Fotó: Köböl Anita hivatalos Facebook oldala

Picture

Kollányi Zsuzsi és a Two Poles sporteszközökre gyűjtenek

2017. Nov 29.

Kollányi Zsuzsi és a Two Poles újpesti koncertjük bevételének egy részét az Aga Gyermekotthonnak adományozzák, emellett sporteszközökre gyűjtenek a gyerekek számára.

„SPORTESZKÖZRE GYŰJTÜNK HOLNAP AZ ÚJPESTI KONCERT ALATT! Minden segítséget szeretettel fogadunk!”

Fotó: Kollányi Zsuzsi hivatalos Facebook oldala

Picture

Jótékonysági koncertet adott Zámbó Krisztián

2017. Nov 28.

Jótékonysági koncertet adott Szentesen Zámbó Krisztián. A fellépés bevételét a Szentesi Madármentő Állomásnak ajánlották fel.

„Bulizunk reggelig!!!”

Fotó: Zámbó Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Orosz György ellátogatott a szüleihez

2017. Nov 27.

Orosz György a szüleinél vendégeskedett, és ezt néhány házi készítésű sütemény mögül tudatta rajongóival.

„Szüleimnél #oroszgyuri #comedycentral #komediastudio #standupcomedy #showderklub #sweets”

Fotó: Orosz György hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő új dallal és klippel jelentkezett

2017. Nov 26.

Oláh Gergő klippremierrel egybekötve mutatta be új dalát rajongóinak. A Velem szabad című számnak plusz üzenete is van, miszerint társaságban ne használjuk a mobiltelefonunkat.

„Sziasztok!
Végre bemutathatom az új dalomat, klippemet nektek. VELEM SZABAD! Hallgassátok, Osszátok, Szeressétek :) Remélem sok szerelmes pár küldi és énekli majd egymásnak ezt a dalt :) De van egy plusz üzenete is a klipnek!!! Sajnos abban a korban élünk, ahol az internet és a mobiltelók, közösségi oldalak sokszor rabul ejtenek minket és nem figyelünk egymásra... nem teszünk semmit addig amíg le nem fotózzuk, aztán gyorsan ki nem posztoljuk, társaságban is ugyanez történik már a beszélgetések helyett… Én is szeretem ezeket az oldalakat, de tényleg túlzásba lehet esni!!!!
Én ezzel dallal, klippel megfogadom, hogy társaságban nem Mobilozok :)
#olahgeri #velemszabad
https://www.youtube.com/watch?v=GFRggyUFmu0&feature=youtu.be”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Varga Viktor uszadékfa szobrokat készít

2017. Nov 25.

Az énekes akkor kezdett el uszadékfa szobrokat készíteni, amikor a Duna parton élt. Egyik első művét mutatta be most rajongóinak.

„Amikor a Duna parton èltem rengeteg uszadèkfa szobrot keszitettem. Ô volt az elsô aki megszületett közülük. Hogy tetszik? #driftwood #art #artist #sculptor #sculpture #fawn #deer #donau #danube #hobbyofthesinger Photo: @cinthyadictator – – itt: Europe”

Fotó: Varga Viktor hivatalos Facebook oldala

Picture

Hódi Pamela élőben jelentkezett be az Appra magyar című műsorban

2017. Nov 24.

Hódi Pamela és lánya Nati élőben jelentkeztek be a TV2 új, Appra magyar című műsorában.

„Sziasztok!
Láttátok tegnap este az Appra magyar cimű új műsort? Kinek, hogy tetszett? Szerintem nagyon jó valamennyire is képben lenni azzal, hogy a nézők, miről hány %-ban vélekednek! Mai adásban 2-3 perc élőbejelentkezés erejéig láthattok benne Engem, és picikét talán Natkót is. Ne feledjétek, ma 20:35-kor a Tv2-n.
#tv2 #20:35 #appramagyar #bejelentkezekenis #varom (Szponzorált tartalom)”

Fotó: Hódi Pamela hivatalos Facebook oldala

Picture

Curtis és párja Disneyland-ben jártak

2017. Nov 23.

Curtis és barátnője Kriszti három csodálatos napot töltöttek Párizsban. A kirándulás alatt a híres Disneyland-be is ellátogattak.

„Véget ért ez a három csodálatos nap amit végre kettesben tölthetünk a szerelmemmel! A mai nap volt az i-re a pont. Sikerült a "főnökkel is képet készíteni. Köszönjük Párizs!Köszönjük Disneyland Paris És a legfontosabb köszönöm a TC SPORTnak,hogy megint leszervezték nekünk az utazást!Minden tökéletes volt. www.tcsport.hu”

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Cynthia Dictator megnyitott egy kiállítást

2017. Nov 22.

A Gilbert és a Babageometria könyvsorozatok anyagából készült kiállítást nyitotta meg Cynthia Dictator. A könyvek kisgyermekek látásfejlődését segítik elő.

„Én nyitottam meg a Gilbert és a Babageometria könyvsorozatok anyagából készült kiállítás! A könyvek, célja az ízlésformálás, a vizuális kultúra megalapozása, fejlesztése a születéstől kezdve.
#babageometria #fashionistgilbert #childrensbooks #morakiado”

Fotó: Cynthia Dictator hivatalos Facebook oldala

Picture

Berki Krisztián és Ambrus Attila remek párost alkotnak

2017. Nov 21.

Berki Krisztián és Ambrus Attila a TV2-n futó Ázsia Expressz című műsorban párban vészelik át a nehézségeket és élik meg a kalandokat, eddig nagy sikerrel.

„A neheze még csak most jön... Na ki szurkol Nekünk? holnap folytatjuk 18:50 @tv2official
#azsiaexpressztv2 #asarkanyutja #azsiaexpressz #ambrus #napiberki #motivation @azsiaexpressztv2 #aberkilife #aberki”

Fotó: Berki Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Fenyvesi Zoltán barátaival jelent meg a Marie Claire Fashion Days-en

2017. Nov 20.

November 17-től 19-ig tartott a Marie Claire Fashion Days a Várkert Bazár kulturális központban, ahol Fenyvesi Zoltán is részt vett barátaival.

„Ma esténk a Marie Claire Fashion Daysen #mysquadisbetterthanyours”

Fotó: Fenyvesi Zoltán hivatalos Facebook oldala

Picture

L.L. Junior a rakamazi kesztyűgyárban járt

2017. Nov 19.

L.L. Junior ellátogatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Rakamazra, ahol a helyi kesztyűgyár dolgozóival találkozott.

„Beugrottam a Rakamazi kesztyűgyárba. Szép napot kívánunk nektek, innen is!”

Fotó: L.L. Junior hivatalos Facebook oldala

Picture

DJ Lia összebújt egy plüss oroszlánnal

2017. Nov 18.

DJ Lia edzés után a plüss oroszlánjával együtt tudja leginkább kipihenni magát.

„Edzés után nincs is jobb, mint összebújni a kedvenc plüss oroszlánommal és együtt pihenni ki a fáradalmakat! Nektek mi segít a legjobban a regenerálódásban?”

Fotó: DJ Lia hivatalos Facebook oldala

Picture

Nagy Szilárd egy zenész kollégájával lépett fel

2017. Nov 17.

Nagy Szilárd egy zenésztársával, Kozma Norberttel lépett fel egy céges rendezvény keretében.

„Mi még hétfőn is színpadon...Céges rendezvényen nemsokára felcsendülnek Edda, P.Box vagy Varga Miki nóták is...Norbikám! Az ország legjobb zenésze! Ez nem kérdés!”

Fotó: Nagy Szilárd hivatalos Facebook oldala

Picture

Köböl Anita ellátogatott a Női Bizalmi Körbe

2017. Nov 16.

A Női Bizalmi Kör felkérésére előadást tartott Köböl Anita a nőiességről.

„Nőkkel, nőkért, nőként. Olyan jól èreztem magam tegnap a @noibizalmikor -ben, nagyon köszönöm csajok a megtisztelő figyelmet, a felkérést @gyorfian, csodás volt az este! A nőiességet nehéz megfogalmazni, még nehezebb röviden beszélni róla, de nagyszerű megélni. És az utravaló: ki a nő? Egy TERMINÁTOR. Szerintem.
#woman #style #fashion #mood #inspirational #trust #love #believe #tobeawoman #girlpower #glamournagykovet”

Fotó: Köböl Anita hivatalos Facebook oldala

Picture

Jóni Máté a Készenléti Rendőrségnek tartott edzést

2017. Nov 15.

Szombaton rendezik meg Budapesten a TEK Gálát, melyre Jóni Máté egy átmozgató edzéssel segített felkészülni a Készenléti Rendőrségnek.

„Ma a Készenléti Rendőrségen tarthattam egy átmozgató edzést a srácoknak, mielőtt ringbe lépnek a szombaton megrendezendő TEK Gálán. Köszönöm a lehetőséget, és sikert kívánok!”

Fotó: Jóni Máté hivatalos Facebook oldala

Picture

Kollányi Zsuzsi fiúnak öltözött

2017. Nov 14.

Egy közös produkció keretében a Take That fiúzenekar egyik tagjának öltözött Kollányi Zsuzsi a Sztárban Sztár című műsorban.

„A Take that reunion #takethat #reunion #tv2 #sztarbansztar #iwannabeinaboyband @oliverberkes @olahgeriofficial @ekanembalint”

Fotó: Kollányi Zsuzsi hivatalos Facebook oldala

Picture

Zámbó Krisztián MC Hawer és a Tekknővel bulizott

2017. Nov 13.

Zámbó Krisztián részt vett egy MC Hawer és a Tekknő koncerten hétvégén, majd utána együtt bulizott a két énekessel.

Fotó: Zámbó Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Orosz György találkozott gyermekkori kedvencével

2017. Nov 09.

Orosz György egy fellépése után futott össze gyermekkori kedvencével, Kovács Róberttel. A színész A világ legrosszabb gyereke című tévéfilmnek köszönhetőn, Kavicsként vált ismertté.

„Gyermekkorom kedvence Kavics! Nagyon örültem amikor megláttam a nézőtéren. Bár Anyukám azt mondta mindig, hogy én vagyok a világ legrosszabb gyereke.:) #kovacsrobi #kölyökidő #oroszgyuri #standupcomedy #showderklub #komediastudio #atarsulat”

Fotó: Orosz György hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő a Madách Színházban járt gyermekeivel

2017. Nov 08.

Oláh Gergő két gyermekével, Karlával és Denisszel nézte meg a Madách Színház Fekete István kisregénye alapján készült musicalét, a Vukot.

„Színházazunk! :) #vuk #madachszinhaz #szeretjük #deniszpókerarc”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Varga Viktor távozott a Konyhafőnök műsorából

2017. Nov 07.

Varga Viktor kiesett a Konyhafőnök főzőműsorából, ám kicsit sem csalódott. Helyette csapattársa, Szabados Ágnes folytatja majd a játékot, akit Viktor kedves szavakkal biztatott.

„Sajnos én távoztam a A Konyhafőnökből, maradtam volna még, csodas volt bele latni a chefek muveszetebe!:) viszont helyettem Szabados Ágnes folytatja akivel a vegere szepen osszekovacsolodtunk!:) ügyes lègy Àgi!”

Fotó: Varga Viktor hivatalos Facebook oldala

Picture

Curtis meglátogatott egy beteg kisfiút

2017. Nov 06.

Benuka egy ágyhoz kötött, tartósan beteg kisfiú, aki nagyon szereti Curtis zenéjét. Miután erről tudomást szerzett az énekes, meglátogatta otthonában a fiút.

„El kell meséljem a ma történteket! Egy nagyon kedves barátom / Szabó Pál Szasó /, megkeresett, hogy van egy nagyon beteg kisfiú Benuka, aki sajnos ágyhoz van kötve, gépek és a családja szeretete tartja életben. Elmondta továbbá, hogy ez az áldott gyerkőc imádja a meséket és az , zenémet.Ma meglátogattuk Benukát és családját. Sokat viccelődtünk, mosolyogtunk és sok sok puszit kaptunk. És megint tanultunk valamit Szasóval, ha más nem azt, hogy a szeretet mennyi erőt ad és nincs olyan, hogy lehetetlen.
Látva Benuka anyukáját, testvérét amilyen odaadással, szeretettel, türelemmel gondozzák ezt a gyermeket és mennyire ismerik minden rezdülését, ez emberfeletti. Nagyon sok erőt, sok sok boldog pillantot kívánok ennek a fantasztikus családnak, az Isten áldja meg őket és Benukát."

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

Tunéziában nyaral Hódi Pamela

2017. Nov 03.

Családja társaságában, Tunéziában nyaral Hódi Pamela. Természetesen a kis Natit is magával vitte, aki nemrég ünnepelte 4. születésnapját.

„Mai programunk”

Fotó: Hódi Pamela hivatalos Facebook oldala

Picture

Ételmérgezést kapott MC Hawer

2017. Nov 02.

MC Hawer ételmérgezés miatt egy héttel később érkezik vissza nyaralásáról Magyarországra. Szerencsére az énekes gyorsan felgyógyult, és már jól érzi magát.

„Nem tagadom, három napig volt egy gyomormérgezésem. Ezért át kellett rakatnom a repülőjegyemet 1 héttel későbbre. Sajnálom, hogy e hétvégén emiatt nem találkozhatok veletek. Köszönöm, már jól vagyok. Puszi mindenkinek”

Fotó: MC Hawer hivatalos Facebook oldala

Picture

Valóra vált egy álma L.L. Juniornak

2017. Oct 31.

L.L. Junior Izrael második legnagyobb városában, a gyönyörű Tel Avivban pihen. Ezzel az énekes egy régi álma vált valóra.

"Yooo reggelt Tel Aviv!! Izrael gyönyörű, 27 fok van. Irány Jeruzsálem. Egy álmom vált valóra!
Posztolok még képeket hamarosan. Gyönyörű napot nektek"

Fotó: L.L. Junior hivatalos Facebook oldala

Picture

Köböl Anita halloween-i smink tippekkel készül rajongóinak

2017. Oct 30.

Mivel egyre többen ünneplik Magyarországon is a halloween-t, Anita úgy gondolta, hogy meglepi követőit egy könnyen elkészíthető sminkkel.

„Oké-oké, nincs még Halloween...de nem árt időben felkészülni!”

Fotó: Köböl Anita hivatalos Facebook oldala

Picture

Közös fotót posztolt kisfiával Nagy Szilárd

2017. Oct 27.

A 10 hetes Nagy-Réthy Noá már egyre jobban érdeklődik a külvilág és a játékok iránt Szilárd és párja legnagyobb örömére.

„Életem szeme fénye már a játékok birodalmába kacsingat. Minden ami hangot ad, fénylik, világít, mozog az érdekes! Imádnivaló!”

Fotó: Nagy Szilárd hivatalos Facebook oldala

Picture

Jótékonysági rendezvény mellé állt Dj Lia

2017. Oct 26.

A nemzetközileg ismert Dj, Kustánczi Lia a Trofeo del Sonriso jótékonysági rendezvényen lépett fel. A kezdeményezés célja az olaszországi rákos betegek egészségügyi ellátásának támogatása.

„A múltkori jótékonysági délután előrendezvényén. Köszönöm, hogy része lehettem ennek a csodának!”

Fotó: Dj Lia hivatalos Facebook oldala

Picture

Kollányi Zsuzsi aktívan készül az Aréna show-ra

2017. Oct 25.

Kollányi Zsuzsi és a Majka & Curtis Live Band máris elkezdtek próbálni a 2018. március 17-i Aréna Show-ra. A koncertet a Papp László Budapest Sportarénában tekinthetik majd meg a rajongók.

„És már egy Majka&Curtis Live Band próba az Arénás bulinkra”

Fotó: Kollányi Zsuzsi hivatalos Facebook oldala

Picture

Cynthia Dictator részt vett a Cosmopolitan partiján

2017. Oct 24.

Cynthia Dictator párjával, Varga Viktorral érkezett a Cosmopolitan 20. születésnapi partijára.

„Cosmopolitan Hungary 20. Szülinapi party”

Fotó: Cynthia Dictator hivatalos Facebook oldala

Picture

Zámbó Krisztián új dallal jelentkezik

2017. Oct 20.

Rajongói legnagyobb örömére nemsokára új dallal jelentkezik Zámbó Krisztián.

„Alig vàrom, hogy megosszam veletek az új dalomat. Már nem kell sokat vàrni!!”

Fotó: Zámbó Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő elaludt szövegtanulás közben

2017. Oct 19.

Oláh Gergő a Sztárban Sztár című műsorban hetente egy új énekes bőrébe bújik, és ez egyáltalán nem egyszerű. Fáradalmait éppen szövegtanulás közben pihente ki.

„Ne tanulj szöveget ott ahol aludni szoktál #lesifoto #niki #túlkényelmes #szövegtanulás #sztarbansztar #billyidol #rock #póz ?”

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Debrecenben járt Orosz György

2017. Oct 18.

Debrecenbe látogatott Orosz György októberi stand up turnéja kapcsán.

„Debrecen mindig szuper!:) #debrecen #otr #ontheroad #oroszgyuri #standupcomedy #showderklub #comedycentral #komediastudio”

Fotó: Orosz György hivatalos Facebook oldala

Picture

Édesanyjával közös fotót posztolt Varga Viktor

2017. Oct 17.

Varga Viktor nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyjával, akit szépsége és fiatalos megjelenése miatt a kommentelők is megdicsértek.

„Anyuka”

Fotó: Varga Viktor hivatalos Facebook oldala

Picture

Szabadságra megy MC Hawer

2017. Oct 16.

MC Hawer a Liszt Ferenc Repülőtérről számolt be rajongóinak arról, hogy két hétre szabadságra megy. Pihenését Katar fővárosában, Dohában, valamint Thaiföld legnagyobb városában, Bangkokban tölti.

„Irány Doha-Bangkok Tailand. Két hét szabadsááággg !!! Viszlát”

Fotó: MC Hawer hivatalos Facebook oldala

Picture

Berki Krisztián és Nati a NOÉ Állatotthonban járt

2017. Oct 13.

Berki Krisztián és lánya, Nati együtt ünnepelték játékos keretek között az Állatok Világnapját a NOÉ Állatotthonban.

"Úton a Noé Állatotthonba az állatok világnapját ünnepeljük ma a gyerekekkel"

Fotó: Berki Krisztián hivatalos Facebook oldala

Picture

Jóni Máté október 20-án újra ringbe lép

2017. Oct 12.

Jóni Máté, a kétszeres K-1 világbajnok holland ellenfél ellen fog játszani október 20-án, a Golden Fighter K-1 Világsorozat következő állomásának keretében.

"Október 20.-án lépek ringbe a Golden Fighter K-1 Világsorozat következő állomásán Holland ellenfél ellen. Köszönöm akik mellettem vannak! #TeamNRG #TeamJoni"

Fotó: Jóni Máté hivatalos Facebook oldala

Picture

Londonban járt Fenyvesi Zoltán

2017. Oct 11.

Fenyvesi Zoltán, a Till Attila rendezte Tiszta szívvel című fekete komédia főszereplője Londonban, a Prince Charles Cinema filmszínháznál járt, melynek műsorán többek között a sikeres magyar film is megtekinthető.

"Itt éppen a Tiszta Szívvel plakátjára próbálok rámutatni Londonban."

Fotó: Fenyvesi Zoltán hivatalos Facebook oldala

Picture

Curtis és kedvese a Rám-szakadéknál túrázott

2017. Oct 10.

Curtis és barátnője Kriszti, hazánk egyik legvadregényesebb kirándulóhelyén, a Dömös területén található Rám-szakadéknál jártak.

"Ma kiránduló napot tartunk. Csók mindenkinek"

Fotó: Curtis hivatalos Facebook oldala

Picture

LL. Junior egy fiaival közös fotóval köszöntötte rajongóit

2017. Oct 09.

A két gyönyörű kisfiú: a 4 éves László Junior, és kisöccse, a 2 éves Dávid Laurent azonnal megdobogtatta az énekes rajongóinak szívét.

"Gyönyörű, áldott napot kívánunk nektek!"

Fotó: LL. Junior hivatalos Facebook oldala

Picture

Hivatalosan is szakított Hódi Pamela és Berki Krisztián

2017. Sep 29.

A sztárpár 5 év után úgy döntött, hogy végleg külön folytatják. Kislányukat, Natit továbbra is közösen nevelik.


"Kedves Mindenki!

Krisztiannal kapcsolatunk a végéhez ért!

Tisztelettel engedjük el a másikat, hiszen sok szépet és rengeteg meghatározó pillanatot éltünk meg egymás mellett, de most mégis arra a közös döntésre jutottunk, hogy lezárjuk 5 éves kapcsolatunkat.

Lányunkat, Berki Natasa Zselykét természetesen közösen neveljük továbbra is, de külön!

Szeretnénk ezennel megkérni a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben kérésünket, miszerint nem kívánunk nyilatkozni ebben a témában.

Köszönjük a megértéseteket!"

Picture

Varga Viktor különleges fotón jelent meg párjával

2017. Sep 07.

Varga Viktor egy igazán különleges fotóval jelent meg párja oldalán, melyet személyesen Cinthya Dictator készített el.

"Végre elkészült egy újabb földöntúli fotó amit a tehetséges Cinthya Dictator-om követett el"

Fotó: Varga Viktor hivatalos Facebook oldala

Picture

Oláh Gergőt születésnapra hívták

2017. Aug 03.

Oláh Gergő a Roma Soul zenekarral lépett fel a Punnany Massif születésnapján. Az énekest nagy örömmel töltötte el a megtisztelő meghívás:

"Volt egyszer egy Punnany Massif születésnap, ahol a Roma Soul volt a Meghívott vendég!
Óriási megtiszteltetés! Köszönjük!"

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Orosz György családi nyaralása

2017. Aug 02.

Orosz György pihenésének helyszínéül ezúttal a varázslatos Velencét választotta.
Az előadó 39 éve vesz részt családi nyaralásokon és ezt a szokását saját bevallása szerint is még sokáig szeretné megőrizi.

"Egy fix program 39 éve, nyaralás a családommal. Még 39 mehet!"

Fotó: Ororsz György Facebook oldala

Picture

DJ Lia

2017. Jul 27.

Kustánczi Lia zenei karrierjén túl a kutyák iránti szeretetéről is híres. Kedvencei sajnos sokszor nem tudják elkísérni külföldi útjai során, amit Lia is nehezen visel.

"Négylábú, szőrős kis szeretetgombócka, akinek nem lehet ellenállni! Amikor külföldön vagyok, nagyon hiányoznak az én kicsikéim, ezért dupla öröm, ha ilyen édes picúrokkal hoz össze a sors. "

Fotó: Dj Lia Kustánczi Facebook oldala

Picture

Nagy Szilárd

2017. Jul 26.

Nagy Szilárd, Black Velvet és egy jó közönség. A végeredmény természetesen egy óriási buli.

Fotó: Nagy Szilárd Facebook oldala

Picture

Oláh Gergő

2017. Jul 24.

Július 25-én a Duna Arénában lévő FINA Aquatics Fan Zone-ban találkozhatunk újra az X-factor nyertesével. Oláh Gergő 16 órától  várja szeretettel az érdeklődőket, akik a FINA Világbajnokság szurkolói zónájában hallgathatják meg a koncertet.

Fotó: Oláh Gergő hivatalos Facebook oldala

Picture

Orosz György

2017. Jul 23.

A népszerű humorista több, mint 30 kilót fogyott az arab konyhának köszönhetően. A hihetetlen eredményhez Al-Gharati Magyed segítette hozzá, aki étkezési tanácsokkal látta el a művészt.

Picture

Cinthya Dictator

2017. Jul 21.

Cinthya Dictator egy számára kedves, régi emlékeket felidéző zenekarral találkozott. Az eseményen részt vett párja, Varga Viktor is.

"Junkies , a tinédzser korom meghatározó zenekara! Köszönöm ezt a csodás élményt!"
Cinthya Dictator

Picture

L.L. Junior

2017. Jul 17.

L.L. Junior a hétvégén Szlovákiában adott koncertet:

Sárosd, Szabadtér (Perkátai u. 10.) 18:30
Medve, Szabadtér (Szlovákia) 21:30
Bánréve, Forever Disco 02:00

Junior természetesen nem feledkezett meg rajongóiról sem, akiket a közösségi médiában is bíztatott a közös szórakozásra:

"Gyertek és bulizzunk ezen a hétvégén is együtt egy hatalmasat!"

Picture
Picture

Aleska Sáfrány Emese

2017. Jul 17.

Aleska ismételten bemutatta közönségének, hogy kitartással és megfelelő edzéssel milyen hajlékonnyá válhat a testünk.

Teljesítményét az alábbi sorokkal dísz&i